2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مجبور ینی چی؟ شده مهمون داشتم وسایل هالو بردم ریختم تو اتاق خواب🤦🏼‍♀️من خیلی دختر پر انرژی و شادی ...

ای وای

مثلا میری سر کار معلمی، بعد فردا مطلب آماده نکردی واسه شاگردات، دختر بچه هم داری، درسای اونم هست

شام هم باید یه چیزی درست کنی فردا دخترت لقمه کنه ببره مدرسه، تا هر روز آشغالای بوفه ی مدرسه رو نخوره، سرشم کثیفه باید ببریش حموم، خودتم دانشجویی کلاس آنلاین داری،  از این طرف مدیر همش میگه جشنواره مقام بیارید باید بچه هارو هدایت کنی و ...‌😵‍💫😵‍💫

نه نشستم خونمم لهم ریخته ست اعصابمم خورده که چرا بلند نمیشم کار کنم ، این افسردگی لعنتی دست از سرم ب ...

همین ک میفهمی تنبلی از طرف توعه یعنی پنجاه درصد راه رو رفتی..... همین الان پاشو پنجاه درصد بعدی رو انجام بده

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
ای وایمثلا میری سر کار معلمی، بعد فردا مطلب آماده نکردی واسه شاگردات، دختر بچه هم داری، درسای اونم ه ...

واقعا سخته خدا بهت قوت بده عزیزم

من از بچه وحشت دارم اصلا نمیتونم تصورکنم تو اون شرایط چیکار میکردم. توان مسئولیتشو ندارم ، خودم با زور دارم نفس میکشم

حَسبی الله💫🍃