2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گشتن با گشتن فرق داره .

منم اونطور بودم . الانم  نمیگردم . هیچ دوستی ندارم . 

با خانواده شوهرمم از دور  دوستم‌. نزدیک همیم اما دوری رو انتخاب کردم .‌

و موفقم از نظر خودم . از همه ی اونا . آدم درست حسابی پیدا نکردم دوستی کنم  

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
گشتن با گشتن فرق داره .منم اونطور بودم . الانم نمیگردم . هیچ دوستی ندارم . با خانواده شوهرمم از دور ...

مامان من خودش هرکی سررا میبینه باهاش دوست میشه بعد به من میگه تو نباید رفیق داشته باشی رفیق دلشتن خوب نیست فلانی بیسار

star girl 
مامان من خودش هرکی سررا میبینه باهاش دوست میشه بعد به من میگه تو نباید رفیق داشته باشی رفیق دلشتن خو ...

مادرت شاید از راه به در نشه .

ولی ماها جوانیم  در جا  رومون اثر میزارن . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
تو بچگی و بخصوص نوجوانی کاملا عادی هست که والدین نسبت به معاشرت های بچه هاشون حساس باشن

نه مامان من اونطوری نیست کلا دوست نداره من رفیق داشته باشم اما از من توقع داره تو اجتماع باشم تو مهمونی های خانوادگی حضور داشته باشم 

star girl