2777
2789
عنوان

بیایین حس شیشمم رو امتحان کنم 🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 181 پست
اگر پسره مصمم بشه اره قبول میکنه مامانش و اینکه مامانش راجب شما افکار مثبتی نداره باید یجوری خودتون ...

اها نه عزیزم بد نگفته راجب من 

راجب من خوب میگه همش میگه دختر خوبیه اله بله ولی مخالفتشون بخاطر اختلاف سنیه گلم

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

اگر پسره مصمم بشه اره قبول میکنه مامانش و اینکه مامانش راجب شما افکار مثبتی نداره باید یجوری خودتون ...

عزیزم اون کاربر ثنا که گفتید حسش خ قویه میشه ایدیشو بدید از اونم بپرسم من از همه پرسیدم یکی ی دور😂😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم به نیت خانواده ی اونا فوت کنم به خونه ی خودمون ؟؟ نماز شب اصلا یاد نمیگیرم سختمه ولی همون ...

ببین حس میکنم کات کردنت باعث دوری بینتون بشه و دلسردی اون میشه مامانش می‌تونه از این دوری استفاده کنه برای اینکه شمارو از چشمش بندازه

انگار خودش خیلی اصرار نمیکنه نمیدونم از ترسه یا خجالت یا چیز دیگه 

برای اون خودش بخونه تا رضایت بدن ....

برای خانواده خودت فوت کن به خونه ی خودتون 

همون نماز وترشم عالیه ... 

برگرد یادش بده چجوری راضی کنه خانوادش رو با کات کردن اوضاع بدتر میشه

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

ببین حس میکنم کات کردنت باعث دوری بینتون بشه و دلسردی اون میشه مامانش می‌تونه از این دوری استفاده کن ...

اخه میدونی وقتی هستم خیالش راحته زندگیش رواله اما نبودنم خیلییی بهش فشار میاره دیروز پیام داده بود ک من میمیرم و حسرت دیدنت میمونه ب دلم 

اره اصرار نمیکنه چون ناامیده از خونوادش پشتش نیستن دلشو سرد میکنن 

اها نه عزیزم بد نگفته راجب من راجب من خوب میگه همش میگه دختر خوبیه اله بله ولی مخالفتشون بخاطر اختلا ...

چنده اختلاف سنی تون؟پس صد درصد رضایت میدن اگر مشکلشون اینه

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

الان یک سالش گذشته ینی یک سال ذیگ مونده 😂😂😂😂

اره شایدم دوسال دیکه

۳سال گلم

خب این که چیزی نیست 

مشکلیشون چیههه 

بنظرم بهانه اس این دلیل اختلاف یچیز دیگست

چیشده عشقم

خوبی قشنگوم؟🥲🤍

حس رضا چیه بهم

خب این که چیزی نیست مشکلیشون چیههه بنظرم بهانه اس این دلیل اختلاف یچیز دیگست

از نظر اونا خیلی چیزه عزیزم مخالفن ولی عشقم داره الان ک دوریم پیام میده هی 

بنظرت حرف امیذوار کننده ای خبر خوبی از ایندمون میده ؟

از نظر اونا خیلی چیزه عزیزم مخالفن ولی عشقم داره الان ک دوریم پیام میده هی بنظرت حرف امیذوار کننده ا ...

احتمالش هست بیاد برای جبران ناراحتیت چیزایی بگه