2777
2789
عنوان

بیایین حس شیشمم رو امتحان کنم 🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 181 پست
همشو درست گفتی دختر 😶آره من آزمون اول قبول نشدم امسال آزمون دومم هس حالا که همشو درست گفتی میشه به ...

وای خداروشکر که منم حس شیشمی اممم😍😂😂😂🤍

برای تایم ازدواجت یه وعده ۲ حس کردم 

بنظرم دوسال دیگه ...

با اونی که ذهنته هم بستگی بخودت داره انگار منتظر یچیزی از سمت شماست 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهت فکر میکنه یکی تعریف رو پیشش کرده یا میکنه رفته رفته جذبت میشه دست خودته ...یچیزی ذهنت رو مختل کر ...

@melvine   درسته عزیزم خیلی پریشونم🥲

به نظرت امکان پیشنهادش هست؟ چ زمانی؟

به نظرت فردا بابت اون چیز خوشحال میشم یا دلگیر ؟🥺

ممنونممم صلوات دادم💗✨

چی میشه که راضی میشن عزیزم ؟؟ خونواده ی منم همینقدر مخالفت میکنن ؟؟؟

خانواده شما نسبت به خانواده اونا کمتر 

بنظرم اگر طرفتون بگه میخوام و پا فشاری کنه راضی میشن خانوادش بیشتر انگار حکم ترسوندش رو دارن ولی عملی نمیکنن ....

اگر لجاجت کنه راضی میشن 

میتونی نماز شب بخونی چله برداری توی قنوت نماز وترش از خدا بخوای که حل بشه و دو طرف رضایت بدن 

یجاهم شنیدم اکر چهل شب سوره واقعه بخونی به نیت رضایت خانواده فوت کنی به خونتون رضایت میدن🤍

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

عه ۳ نزدیک یا دور عشقم؟؟ برای امضات صلوات فرستادم

فدای تو مرسییی 

شاید ۲سال شایدم ۳ سال ...

صبر کن 

نه عزیزم متولد تیرم

بقیش دذست بود؟

متاهلی؟

دقیقا درسته عزیزم یعنی پیشنهاد میده؟به نظرت اون چیزی که میفعمم فردا بابتش دلگیر میشم یا شاد؟

پیشنهاد فکر نمیکنممم مغروره شایدم میترسه 

شاید واسطه کنه یا  مَحکت بزنه 

بنظرم دلگیر ...

لطفا بهم میگی برمیگرده یا نه و الان حسش چچیه

بنظرم پشبمونه ولی غرورش نمیزاره برگرده

خانواده شما نسبت به خانواده اونا کمتر بنظرم اگر طرفتون بگه میخوام و پا فشاری کنه راضی میشن خانوادش ب ...

مرسی عزیزم به نیت خانواده ی اونا فوت کنم به خونه ی خودمون ؟؟ نماز شب اصلا یاد نمیگیرم سختمه ولی همون نماز وترش رو میخام بخونم مرسی عزیزدلم 

پافشاری میکنه ولی اونا خ سرسختن البته شاید اصرارش کمه 

میشه اخریشم بگی اینکه الان باهاش کاتم و دوری کردم ازش دلتنگی و حال بدش اونقدر پافشاری میکنه ک اوکی بدن ؟؟؟ 

اون وعده ۳ که گفتی نزدیک یا دور بود عزیزم ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

درسته عزیزم مامانش مخالفه بنظرت اخرش راضی میشه ؟؟ مامانش قبول میکنع بیاد ی بار باهام صحبت کنه؟؟؟چقدر ...

اگر پسره مصمم بشه اره قبول میکنه مامانش 

و اینکه مامانش راجب شما افکار مثبتی نداره 

باید یجوری خودتون رو خوب نشون بدید جلوش که اعتمادش رو بدست بیارین  

یکم سخته ولی شدنیه 

دلیل مخالفتشون چیه؟ کسی پشتت بد کفته حس میکنم 

من حس می‌کنم ازدواج نمیکنم 😂شغل دارم یعنی ؟بنظرت در چ حوضه ای

نمیدونممم ولی شغل خوب اون شغل رو هم به سختی به دست میاری

ازدواجم میکنی با یه مرد مهربون