دیشب نتونستم غذا دریت کنم صبح سرکار بودم بهش زنگ زدم یچیزی بگیر یدست غذا گرفته کوبیده نشسته کدو میخوره با مهربونی و لطافت بهش میگم تو پیش من بخور دوبار بیشتر نگفتم باصدای بلند میگه حالمو بهم زدی نمیخام پاشدم اینقد گریه کردم گناه من چیه بعد میگه بین ما درست بشو نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به هرحال معلومه شوهرت از اوناست که به خاطر غذا داستان درست میکنه…زن ایرانی هم حتی شاغل باشه بازم همسرش ازش توقع داره آشپزی کنه…همیشه دو سه تا غذا فریزری کن واسه وقتایی که نمیرسی آشپزی کنی گرم کن بخورید
کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید من دیگه اون کاربر سابق نمیشم از همتون آتو دارم
خوب طوری برنامه ریزی کن غذاتو از شب قبل بپز .حداقل اولااش غذات آماده باشه تا همسرت حساس نشه .غذای بیرونم جز ضرر پولی و سلامتی چیزی نیست .روزای تعطیل انواع کباب لقمه و مواد کوبیده و مواد لوبیا پلو و ماکارونی را آماده کن ...وقتی رسیدی خونه فقط سرخ کن یا دم بزار .اگه قرار باشه بخاطر شاغل بودن غذا از بیرون بگیرید بیشتر ضرر میکنید.
ایشونم که انقدر ندید بدید و خسیس هستن همون کدو عالیه براشون
زیادی لی لی به لالای کسی نذارین
نخورد که نخورد
وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤