2777
2789
عنوان

کاربر فندق عصبی فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 21025 بازدید | 400 پست
مگه الکیه

منم تعجب کردم سرطان روده اصلا یه بیماری خفتست گاهی وقتا تا چندسال زیاد متوجه علائمش نمیشی طول میکسه تا زمینگیر کنه من دوستم سرطان گوارش داشت بعد سی سال مرد چون سرطان گوارش تنها سرطانی هست اللخصوص گوارش دیر نشون میده تازه باعث خون دماغم نمیشه فقط چون سیستم ایمنی میاد پایین باعث خون دماغ و چیزای دیگه میشه 

خب منم سرطان روده دارم ولی سدطان روده ۱۵ تا ۳۰ سال زمان میبره برای مرگ عجیبه برام تازه الان مال من ه ...

امیدارم خوب بشین

انشالله شدید نباشه و بشه عمل کرد

لطفا درخواست دوستی ندید با کمال احترام اما نمیپذرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برام عجیبه حرفای تاپیک خودشم.میگه یهو غش کردم تشنج کردم و....

دایی همسرم سرطان روده بزرگ داشت اصلا اینجوری نبود

در هرحال من ترجیحم اینه باور نکنم و ناراحتم نشم.موفق باشی استارتر

برام عجیبه حرفای تاپیک خودشم.میگه یهو غش کردم تشنج کردم و....دایی همسرم سرطان روده بزرگ داشت اصلا ای ...

چون هر دو یک کاربری ان 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
چجوری ک ۴ ماه پیش استوری دوستشو ندیدی الان بعد ۴ ماه دوستش عکسشو با ربان مشکی زده!

حس میکنم خالی بندیه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

امان از جلب توجهات سمی نوجوونی

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
چجوری ک ۴ ماه پیش استوری دوستشو ندیدی الان بعد ۴ ماه دوستش عکسشو با ربان مشکی زده!

حس میکنم خالی بندیه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

مگه الکیه

سوالی پرسیدید جواب ندادم؟

متوجه نمیشم ته چی رو میخواید دربیارید؟

دوستم هرچند در حد درد دل اما فوت شده واقعا این حرفا چیه ؟

باور نمی‌کنید مشکل من نیست کامنت نذارید

لطفا درخواست دوستی ندید با کمال احترام اما نمیپذرم
منظورم از آواخر آواخر چند سال پیشه که متوجه بیماریش شد و افسردگی گرفتتشآخه درسش خیلی خوب بود خیلی ب ...

اواخر چندسال پیش؟؟؟ 

جدید بود نبود؟

عجیب بود نبود؟