2777
2789
مثلا در حد ماهی ۶ تومن میشه؟ قبل از ترم ۵ اصلا نمیشه رفت سرکار؟

اره میشه بیشتر هم میشه اگه جای خوبی کار کنی ی جا برو پول خوب بدن

چرا من دوستام از ترم ۳ هم رفتن من خودم دیرتر رفتم خب باید کارای بالینت اوکی باشه دگ راه میفتی ولی تو دانشجویی رگ گیری رو مخصوصا

سر هزینه هاش تو فشار بودم یکم پدر منم مثل پدر شما با اینکه میتونست بده یکم اذیت کرد بیشتر مادرم حمای ...

منم پدرم با اینکه داره نمیده میخوام طلاهامو بفروشم 

بعد من تو سنندجم اندازه تهران کار برم هست که تو دانشجویی هم برم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پدرم با اینکه داره نمیده میخوام طلاهامو بفروشم بعد من تو سنندجم اندازه تهران کار برم هست که تو د ...

بفروش ارزششو داره ترم چندی؟ شهریه ها الان چقد شده؟ 

سنندج رو نمیدونم شرایطشو راستش ولی بگردی پیدا میشه فک‌کنم

منم پدرم با اینکه داره نمیده میخوام طلاهامو بفروشم بعد من تو سنندجم اندازه تهران کار برم هست که تو د ...

اگ میتونی طرحتو بزن تهران واقعا دریافتی شهرستان ها خیلی کمه و با تهران تفاوتش زیاده

بفروش ارزششو داره ترم چندی؟ شهریه ها الان چقد شده؟ سنندج رو نمیدونم شرایطشو راستش ولی بگردی پیدا میش ...

تازه از بهمن شروع میشه🤦‍♀️ شهریه ها هم خیلی گرونن ترمی ۲۲ تومن  تازه این فقط ترم یکه   به غیر از اون مادرم حقوق داره اما خب خیلی سخته

تازه از بهمن شروع میشه🤦‍♀️ شهریه ها هم خیلی گرونن ترمی ۲۲ تومن تازه این فقط ترم یکه به غیر از او ...

یا خدا چقد گرون شده شهریه ها من ترم اخرم ک از همه بیشتر شد هزینه ش بخاطر کارورزی ها شد ۱۰ تومن

همه شهریه رو اول نمیگیرن ک اولش ثابت رو میگیرن میتونی بعدش متغیر رو تو طول ترم پرداخت کنی صندوق رفاهم میتونی وام برداری

یا خدا چقد گرون شده شهریه ها من ترم اخرم ک از همه بیشتر شد هزینه ش بخاطر کارورزی ها شد ۱۰ تومنهمه شه ...

امسال اینقد گرونش کردنش از ما اول ترم ۱۱ تومن میگیرن قبل از امتحانات ترم هم ۱۱ تومن دیگه میگیرن 

به نظرت اصلا ارزش داره با این شهریه برم؟

امسال اینقد گرونش کردنش از ما اول ترم ۱۱ تومن میگیرن قبل از امتحانات ترم هم ۱۱ تومن دیگه میگیرن به ن ...

خیلی زیاد شده شهریه ها ولی خب اگر تو فکر مهاجرت باشی واقعا ارزشش رو داره بله

ولی بخوای اینجا بمونه نه دریافتی ها ب نسبت زحمت این شغل واقعا پایینه 

بخون طرحت تموم شد مهاجرت کن

خیلی زیاد شده شهریه ها ولی خب اگر تو فکر مهاجرت باشی واقعا ارزشش رو داره بله ولی بخوای اینجا بمونه ن ...

شنیدم تو خارج پرستارا باید برای بیمار لگن بذارن درسته؟ فقط برای این موضوع دوست ندارم مهاجرت رو با پرستاری

شنیدم تو خارج پرستارا باید برای بیمار لگن بذارن درسته؟ فقط برای این موضوع دوست ندارم مهاجرت رو با پر ...

نه اینطور نیست خیلی بستگی به جایی داره که میخوای مهاجرت کنی هر حرفیم میشنوی باور نکن

خیلی جاها کمک بهیار دارن مثل ایران بعدشم تو خود ایرانم بعضی وقتا شده کمک بهیارمون تو بخش نبوده خودم بردم ب مریض پتو دادم با اینکه وظیفه م نبوده هیچ اشکالی نداره اوایل خیلی گارد میگیری نسبت ب این موضوع ولی بعدش برات مهمه ک کار مریض راه بیفته فقط

بعدشم درآمد پرستار خارج کشور با اینجا اصلا قابل مقایسه نیست

نه اینطور نیست خیلی بستگی به جایی داره که میخوای مهاجرت کنی هر حرفیم میشنوی باور نکنخیلی جاها کمک به ...

از این لحاظ که گفتی خودم خیلی کمک به بقیه رو دوست دارم حتی غذا هم بدم بهشون فقط دوست ندارم وقتی ۴ سال درس میخونم بعدش وظیفه ام باش مثل خدمه بیمارستان باشه که نیاز به درس نداره 

خیلی ممنونم ازت که راهنماییم کردی مرسی😚💓 راستی تاپیکاتو خوندم پات بهتر شده؟

از این لحاظ که گفتی خودم خیلی کمک به بقیه رو دوست دارم حتی غذا هم بدم بهشون فقط دوست ندارم وقتی ۴ سا ...

عزیزم شما تحصیلات آکادمیک داری و قراره کار تخصصی انجام بدی مشخصا ب ی اونور آب هم وظایفت همینه اینی ک گفتم هم خیلی کم پیش میاد اونم وقتی کمک تو بخش نباشه❤️

ممنونم گلم هی بد نیستم عمل سختی داشتم ۳ ماه استعلاجی گرفتم تازه اگه اوکی شم این مدت ولی فعلا دگ نمیتونم تو اورژانس بدو بدو کنم

عزیزم شما تحصیلات آکادمیک داری و قراره کار تخصصی انجام بدی مشخصا ب ی اونور آب هم وظایفت همینه اینی ک ...

خداروشکر بهتر شدی ان شاالله بهتر هم بشی حتما فیزیوتراپی برو من پدرم دستش شکسته بود بعد اینکه گچشو باز کرد اصلا مثل قبلش نبود دستش رفت فیزیوتراپی خیلی بهتر شد نسبت به قبلش

خداروشکر بهتر شدی ان شاالله بهتر هم بشی حتما فیزیوتراپی برو من پدرم دستش شکسته بود بعد اینکه گچشو با ...

زنده باشی عزیزم❤️الان دستشون خوبه؟

من گچ نداشتم واسه همین پام خیلی خشک نشده حرکتشون میدادم جراح داخل استخوان تیبیام نیل گذاشته حالا ترم یک اناتومی بخونی کامل آشنا میشی با عضلات و استخوان ها😉

زنده باشی عزیزم❤️الان دستشون خوبه؟من گچ نداشتم واسه همین پام خیلی خشک نشده حرکتشون میدادم جراح داخل ...

قربونت عزیزم   آره الان دیگه فرقی با قبلش نداره خداروشکر

ان شاالله بخونم یاد بگیرم😍😁