2777
2789

افسردگیم انگار شدیده البته دکتر نرفتما ولی حالم درنوسان گاهی سرخوش گاهی گریه افکار خودکشی شدید دارم حتی یک بارهم اقدام کردم ولی خب نمردم،حالا گاهی دلم چنان میگیره که دلم بغل شوهرم میخواد که یکم نازنوازشم کنه تایکم اروم شم ولی تاکنارش دراز میکشم فوری بحث به رابطه میکشه وبدون رضایت من رابطه برقرار میکنه بعدش پامیشه میره ومن حالم داعون تر ازقبل میشه که حس میکنم شوهرم مثل دستمال کاغذی باهام رفتار میکنه دوست دارم اینبار طوری خودکشی کنم که شکست نخوره،ببخشیدکه اینقدر واضح توصیح دادم ولی واقعا دلم گرفته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم الان اسم روانشناس بیاد شاید بگی خودم میدونم ولی نمیتونم 

اما حتما پیگیری کن شده تلفنی

و اینکه با همسرت صحبت کن

مشکلتون بگو حتی اگ انکار کرد ت ب حرف زدنت ادامه بده بزار خالی شی

خودکشی راه درستش نیست عزیزم

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷

بهش گفتی اینارو ؟ اینکه دلت چی میخواد و کار اون چه حسی بهت میده؟

بنظر من بیشتر افسردگی ها از نگفتن و صحبت نکردنه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

اول 

به شوهرت بگو 

بش بگو که نیاز دارم بغلم کنی نه رابطه 

اون که نمیدونه ، طبیعیه این رفتارش خودت باید بش بگی

دوم 

خودکشی تنها گناهی که همیشه سرگردانی تو اون دنیا 

این معذرت می‌خوام 

خریت رو نکن ، اون دنیات کامل از بین میره 

زندگی پس از زندگی رو ببین کسایی که خودکشی کردن

دلیل اصلی افسردگی ما زنا خوده مردان.منم هزار بار این و بهش گفتم اما انگار دست خودشون نیست 

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
بهش گفتی اینارو ؟ اینکه دلت چی میخواد و کار اون چه حسی بهت میده؟بنظر من بیشتر افسردگی ها از نگفتن و ...

اره بخدا گفتم ولی فایده نداره اولش میگه باشه ولی بعد میزنه زیرش میگه من نمیتونم رابطه میخوام قبولم نکنم بی توجه به من کارش میکنه ،گاهی وقتا به سرم میزنه توغذا سم بریزم جفتمون باهم بمیریم باورکن شوخی نمیکنم دیگه خسته ام کرده