2777
2789
عنوان

مادرشوهرم قورمه سبزی درست کرده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2348 بازدید | 120 پست
مادرشوهر منم همینکارو میکنه😂😂😂حالا من یه جاری دارم که به همه میگه من فقط قورمه ای که خودم میپزم و ...

حسادت هاشون جالبه واقعا 

خب هرکس یه چیزو خوب میپزه 

همه چیزو که همه استاد نیستن 

من قورمه سبزی هام رو دستش نیست ولی خب چون مادرشوهرم بزرگتره و حسوده کسی جرعت نمیکنه چیزی بگه😂😂😂

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین دقیقا همینه من تمام مراحل رعایت میکنم سبزیشم باید تیره بشه ولی الان یه عده میگن نه میسوزه فلان ...

تا قشنگ سرخ نشه خوب نمیشه قورمه سبزی بخاطر خوشمزگی میخوریم 

بعدش هم قورمه سبزی و فسنجون یه غدای سنتی ایرانی هست

غذا نیست

یه انرژی زا برا بدن هَست

من هروقت این دوتاغذا رو میخورم حالم خیلی خوب میشه 

ینی همسرت چیزی نمیگه بهش؟

شوهرم که اصلا جرعت نداره چیزی بگه 

مامانش خیلی خودشیفته است 

مهربونه هاااا ولی خودشیفته است و حسود نمیشه چیزی گفت 

حسادت هاشون جالبه واقعا خب هرکس یه چیزو خوب میپزه همه چیزو که همه استاد نیستن من قورمه سبزی هام رو د ...

من کلا هیچوقت نشون ندادم به کسی چی و خوب درست میکنم. اصن سعی میکنم ادعایی نداشته باشم تو هیچی. ولی یبار مادرشوهرم بیمارستان بود داشت مرخص میشد. من رفتم واسه شب که مهمون داشت مرغ گذاشتم بعدم رفتم خونمون. مهمون هاش گفته بودن اینو کی درست کرده تو دهن آب میشه چقدر خوشمزس. فردا صبحش زنگ زده بود از شوهرم تشکر کرده بود😂😂😐😐

والا ما درست میکنیم سبزه،خیلیم خوش مزست😁یبار سیاهشو خوردم اصلا خوب نبود دوسش نداشتمولی سلیقه ای هست ...

سیاه درست نکن حالا که دوست نداری. ولی سبزیش زیاد سرخ کن با شعله کم ببین چقد خوب میشه همون سبز میمونه

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
خیلی باید بلد باشی و سلیقه داشته باشی وگرنه سرخ نشه عین اش میشه

دقیقا 

واقعا قورمه سبزی کار هرکسی نیست من اینو بعدا متوجه شدم 

با خوندن تاپیک یاد گرفتم ،تگر یک زمانی پسرم کله خر خورد وزن گرفت، از همون محضر بهشون بگم برید وپشت سرتون را نگاه نکنید، تا اینکه تازه عروس بخواد پخت قرمه سبزی را یادم بده.

چند تایی گفتن دستپخت مادرشوهرشون را سالهاست نخوردند، باید بگم مادرشوهرهای با سیاست وعاقلی دارید،خوب کاری کردند.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
تا قشنگ سرخ نشه خوب نمیشه قورمه سبزی بخاطر خوشمزگی میخوریم بعدش هم قورمه سبزی و فسنجون یه غدای سنتی ...

دقیقا منم همینجوریم 

مخصوصا اینکه کنارش سالاد شیرازی ام باشه