2777
2789

دیگ شکسته دیگ گلم با قیچی اون شکستگیو ببر و درار

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهر حال میشکنه برای منم ترک داشت آخر سر شکست افتاد ..الان درش بیاری بهتره تا جایی از دستت بیفته و متوجه نشی کار دیگه

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
ن یکم شکسته حیفم میاد قیچی کنم آخه یماه نیس خریدم النگوی تک پوشه

اگ هواست نباشه ی جا بشکنه و گم بشه چیکار میکنی؟ 

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

واای بدبخت میشم ۷گرمه

خدا نکنه درش بیار عزیزم ببرش بده جوش بزنه دباره دستت کن با خیال راحت

پس چاره نیس باید همین کارو کنم مررسی بابت راهنماییتون

فداتشم❤️

پس چاره نیس باید همین کارو کنم مررسی بابت راهنماییتون

ی چیز دیگه هم هست ۲تا النگو دارم نزدیکه ۲ساله روز عروسی کادو گرفتم ولی خیلی کج و کوله شده اگ برم عوض کنم ضرر میکنم یانه؟؟