2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره درست نشد دیگه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

این کاربر بخاطر تخلف محرز تعلیق شده یعنی چی؟ دیگه درست نمیشه؟ برا چند نفر دیدم اینجوریه 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

خدارو شکر چون سیم کارتمو سوزوندم روبیکاش با تعلیقی مونده ترسیدم یکی نصبش کنه

یعنی چی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من الان تعلیق شدم چند ماهه درست نشدهچرا تعلیق شدم .

عکسی متنی فیلمی چیزی فرستادی من ی متن از گوگل فرستادم س ی اسی بود فک کنم فوری تعلیق شدم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
یعنی چی

روبیکام تعلیق شد بعد من یادم نبود چند ماه بعد سیم کارتی ک روبیکای تعلیق شده روش بود رو سوزوندم حالا یکی اون سیم کارت رو خریده ترسیدم از تعلیقی دراد من کلی عکس و پیام دارم روی اون روبیکا 

دست بچه ها بود که اینجوری شد دیگه درست نمیشه ؟

ن

روبیکام تعلیق شد بعد من یادم نبود چند ماه بعد سیم کارتی ک روبیکای تعلیق شده روش بود رو سوزوندم حالا ...

یبار تو روبیکا اون شماره رو بزن ببین کد براش میره یا نه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40