2777
2789
جانم بفرمایید ؟ چی شد؟

ارش برمیگرده؟ جوابمو میده؟ دوسم داره یا نه؟🥺🥺 اگ برمیگرده چند وعده دیگ میشه نشونه ظاهریشم بگی لطفا‌گلم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببنین ی واقعیتو میگم اگه پسر خوبی باشه می مونه اما اگه نه زیاد بهش دل نبد

جواببب منو بدیننن

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

میشه لطفا منو هم بگید از ظاهرم یا ماه تولدم فضل تولدم چی حس میکنید و اینکه بنظرتون منو عشقم بهم میرس ...

ببیند ی واقعیتو میگم عشقای امروزی موندار نیستن خیلی کم پیدا میشه همچین چیزی .

الکی به کسی که نمیدونین میاد یا نه دل نبندین

دلتنگ میشه اما غرورش نمیذاره که واکنشی نشون بد

گلم من رو میگی

یه خانومیه که‌مدت هاست قهریم ( کینه یجورایی ازم به دل گرفته)

منم همش ذکرو دعا و سوره که آشتی کنیم 

آشتی میکنیم؟ دلتنگم شده؟ پیشقدم میشه واسه‌‌‌اشتی

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

گلم من رو میگییه خانومیه که‌مدت هاست قهریم ( کینه یجورایی ازم به دل گرفته)منم همش ذکرو دعا و سوره که ...

سلام خوبی شما .

اگه شما پیش قدم بشی بهتره این کار بهتره و بازم مثل سابق میشین شایدم بیشتر .

سلام خوبی شما .اگه شما پیش قدم بشی بهتره این کار بهتره و بازم مثل سابق میشین شایدم بیشتر .

معذرت نمیدونستم اقایید

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗