من خیلی دوست دارم پیرسینگ اسمایل یا ابرو یا لب بزنم کلا حس میکنم خیلی بهم بیاد ولی مامانم نمیزاره 🥲بچه هم نیستم ولی نمیتونم بزنم بعد امروز با یکی از دوستام رفتیم بیرون با خواهر کوچیکش اومده بود ۱۲ سالشه پیرسینگ اسمایل زده بود خودشم پیرسینگ ابرو گفت چندروز پیش باهم رفتن پیرسینگ زدن اون لحظه خیلی حسودیم شد که بچه ۱۲ ساله میتونه بزنه من نمیتونم😭به مامانمم هر چی میگم میگه هر کاری میخوای بکنی بکن ولی پیرسینگ نزن
چند سالته کلا سعی کن قبل از ۲۳ سالگی پیرسینگ و تتو و ... انجام ندی چون طرز فکر از این سن به بعد به شدت تغییر میکنه من الان ۲۷ سالمه رفتم ۴ تا پیرسینگ گوش انجام دادم درحالی که ۲۰ سالگی عاشق تتو بودم 😑
(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم )) وَمَناَزکودَکـےآموختَم؛میآنِتَمآمِعِشقهآ عِشقبِهحُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا قبل ۲۵ سمت تتو و پرسینگ نرید . من خودم ۱۸ سالگی میگفتم اره حتما تتو فلان مدل میخوام . الان ۲۶ سالم خیلی راضیم که نزدمش . سلیقه اصلی ادم تو ۲۵ سالگی مشخص میشه