2777
2789
عنوان

بنظرتون جواب پیام همسایمونو بدم

100 بازدید | 11 پست

سلام خانوما میتونین تاپیک همسایه بخونین چندروز پیش گفتم خلاصش میگم ما۴ساله اینجاییم یکبارم ب جان دخترم تذکر ندادیم بهشون پریشب مهمون داشتن ینی قشنگ سقف گفتیم ریخت توسرمون شوهرم فقط ی پیام داد ب شوهرش داداش مهمون داری سقف اومد روسرمون واستیکرخنده گذاشت یساعت بعدش خانومش پیاک داد بمن خیلی تند ک حق ندارید دفه دیگه بابت صدا بماپیام بدید منم نوشتم ازحرصش بمن ارتباطی نداره ب هرکی پیام داده شوهرم همون ج بده شبخوش

حالا دیروز دخترش پرو‌پرو فرستاده درخونمون منم دلم نیومد بازنکنم گاهی میاد پیش دخترم منم گفتم ب دخترم بازکن بگو درس دارم ورف حالا هم باز پیام داده چندرروز پیش نون ازم گرف داده دخترش اوورد پیام داده ممنون یادم رفته بود منم ج ندادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو بله حق با شماست ببخشید 

دفه بعد دیگه پیام نمیدیم قشنگ میایم جلو در خونتون با صدای بلند تذکر میدیم ابروی نداشتتون رو جلو مهموناتون میبریم تا یاد بگیرید از شعور و متانتمون بود که پیام داده بودیم 

بگو بله حق با شماست ببخشید دفه بعد دیگه پیام نمیدیم قشنگ میایم جلو در خونتون با صدای بلند تذکر میدیم ...

ما ادم این مدلی نیستیم حیف عزیزم وادم بشدت بی منطقیه اصلا دوس ندارم باهاش دهن ب دهن شیم

باهاش رابطه نداشته باش

من اصلا نمیرم خونش گلم اون گاهی دخترش میفرسته ویا خودش اومده گاهی واقعا کوچکترین بدی یابی احترامی ازماندیده ادم مزخرفیه میتونست ب تذکر ما محترمانه تر ج بده