2777
2789

ای کاش نگه میداشتش فقط یه روز الکی میگه میترسم بهونه تورو بگیره بچم الان ۳ سالشه ولی یه روز توی هفته من میرم‌خونشون بابام دوست نداره بچه شیطونی کنه قیافه میکیرن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز اعصابشون نمیکشه مادرشوهرت نگه نمیداره؟؟؟

نه مادر شوهرم هم حوصله شیطونی بچه مو نداره چون پسره ولی دختره دخترش همش پیششه از طرفی هم بچم به مادر سوهرم عادت نداره 

نمی‌دونم من شانس نداشتم چون هم مادر شوهرم زورش میاد بچمو نگه داره هم مامانم 

کم لری عزیز تری

اصلا دلم نمیخواد عزیز باشم وقتی بهم کمک نمیکنند الان مامانم صد ساله می‌خواد بره دندونپزشکی وقتی من میخوام برم اونجا یادش میفته بره 

همش توی خونه نشستم جایی ندارم برم جز اونجا 

دیگه هرکس یک اخلاقی داره. اوناهم حوصله بچه ندارن. به قول یک بنده خدایی اونها بچه داری هاشون رو کردن بذارین راحت باشن. شما هم به این قضیه فکر نکن خودتم با کسی مقایسه نکن. خدارو چه دیدی شاید ماهم پیر شدیم همینجوری شدیم🤕

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
اصلا دلم نمیخواد عزیز باشم وقتی بهم کمک نمیکنند الان مامانم صد ساله می‌خواد بره دندونپزشکی وقتی من م ...

همین دیگ نرو اونا بیان سمتت

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من که دوماه یه بارشایداونم شایدبرم بمونم ماهی یه بارم شب باشوهرم شام میرم نه تاحالا ننم بچمو نگه داشته نه برای زایمان شب پیشم مونده نه تو حاملگی یه بار اومده کمکم یا یه غذا درس کنه بگه بیا امروز حامله ای غذا نپز نه هیچی حتی تو حاملگی اسباب کشیم داشتم نیومد کمکم هیچی من چی بگم اونوقت حالا مال کس وکارش باشه میدوعه

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)