2777
2789

ازبس اذیتم کردحسودی کردحرف تلخ زدفضولی کردزن داداشم رومیگم چقدر دوسش داشتم اینقدر که هیچ وقت فک نمی‌کردم بلاکش کنم اخرکاربریدم آدم اینقدر بیخود؟ازخودم بدم میاد چراهمون اول باهاش قطع رابطه نکردم به حتی مریض نشدنم حسودی میکرد مثلن می‌گفت توچقدرسالمی یه عمل جراحی نداشتی چرامن کرونا گرفتم رفتم اون دنیا تومثل من نشدی میدونی خونت الان متری چقدره اوووماشینت اینقدر شده فقط تخریب وانرژی منفی بخام ازکاراش بگم ۵ساعت باید تایپ کنم انرژی منفیش کل منووخانواده ام روگرفت ازبس مریض بود اینم شانس ما٫یادمه خواهرم سرقیمت ظرفی بهش بخاطراینکه آه نکشه دروغ گفت فک کن فردا صبح اول وقت رفت

تحقیق قیمت درآورد زنگ زدبع ما٫فقط کافی بود من یکی ازاین کاراوباخاهرشوهرام میکردم چی میشدازخودم بدم میاد ۱۵سال سکوت کردم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

من خواهرشوهر یه بار زنگ زد دعوا  حتی جوابش ندادم و قطع کردن بعد هم کلا بلاکش کردم  با خدا همین طوری هم ذهنمون براش مشکلات کم میاره حالا یکی دیگه هم بخواد سوار سر آدم بشه

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از این جور آدما متنفرم پیششون سردرد میگیرم

مثل بازپرس ازم سوال جواب میکرد منم اگه دروغ میگفتم دروغموبه هر قیمتی درمی‌آورد تابازجویم کنه چقدر من حوصله داشتم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
من خواهرشوهر یه بار زنگ زد دعوا حتی جوابش ندادم و قطع کردن بعد هم کلا بلاکش کردم با خدا همین طوری ...

کلن اعصابی از فولاد داشتم لهم کردخدالهش کنه 

یه دوستی داشتم وقتی در مورد کیس ازدواجم و دوست داشتن و اینا گفتم دو روز گریه کرده بود خداروشکر اون ز ...

اینم به زمین و زمان حسودی میکرد حتی به آب خوردن کسی ٫ادم اینقدر مریض ٫خب خداروشکرازدواج کردولت کرد نباید هیچ وقت برای کسی اتفاق های خوب روتعریف کنی عزیزم الان همه حسودشدن

مثل بازپرس ازم سوال جواب میکرد منم اگه دروغ میگفتم دروغموبه هر قیمتی درمی‌آورد تابازجویم کنه چقدر من ...

وای مثل عمه من بعد من با استرس جواب میداد 

یه روز به خودم گفتم اصلا این چیکاره من که بخوام بهش جواب بدم دیگه آدم حسابش نکردم

یه دوستی داشتم وقتی در مورد کیس ازدواجم و دوست داشتن و اینا گفتم دو روز گریه کرده بود خداروشکر اون ز ...

من دختر خالم ازم دو سال کوچیکتره  رفتیم خونه یکی با هم به خالم گفت خواهرزادت ازدواج نمیکنه

باورت نمیشه دختر خاله ام تو روی خودم گریه میکردم شدید میگفت مامان تو رو خدا بهش نگو😐

وای مثل عمه من بعد من با استرس جواب میداد یه روز به خودم گفتم اصلا این چیکاره من که بخوام بهش جواب ب ...

خودم مقصرم بهش رودادم چکم کنه 

کلن اعصابی از فولاد داشتم لهم کردخدالهش کنه

مشکل ما اینه که فکر می کنیم همیشه این اعصاب فولادی برامون باقی می مونه ولی به مرور اون کاسه صبره پر می شه و بعد از این با هر چیز کوچیکی به هم می ریزیم خواهر شوهر تحفه رو سالها تحمل می کنیم اعصابمون ضعیف می کنیم بعد که به بچه بی گناهمون می رسیم دیگه اون صبر نداریم و هر کاری می کنه جیغمون می ره بالا 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!