2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیشتر از این نمیخواد سالی هزارتا مناسبت داریم چه روز زن چه مرد چه عید و یلدا و .. بخوایم برا همشون ش ...

نه والا واسه من چندتا استیکرو یه متن خودش نوشته بود و تبریک و ا تومن به حسابم زد اتفاقا واسه خودش سر کار هدیه یه سنگ انگشتر دادن به مناسبت روز مرد آورد خونه دخترم ۴ سالشه گف واسه خودت کادو خریدی آره چرا واسه مامانم یه گل قرمز نخریدی خوشحال بشه کادو میگرفتی ببینه بخنده در حالی که من اصلا درگیر مناسبتا نیستم و اصلا به دخترم چنین حرفایی نزدم نمیدونم از کجا میدونست اینارو 

کمتر حساب کن مشتری شیم مسلمون

چون تو استارتر این تاپیک بودی ازت ۴۹ و ۹۰۰ میگیرم 😂😂😂

بدو بدو تموم شداااا

خونه دار و بچه دار زنبیل و بردار و بیار

بیا به کفش بخر ازم، مهر و محبت شوهرتو زنجیر کن به زندگیت 

تا حالا بین هزار تا زن و شوهر رو با همین کفش ها خوب کردم و آینده  کلی بچه  رو نجات دادم تا بچه طلاق نشن... 

بدو بدو 

حراااااااجه 😂😂😂😂😂

من پدرم وپدرشوهرمم هست،بچه ها نظرتون چیه،شیرینی بخرم براهرکدامشون ویع شاخه گل؟؟

به نظرم آقایون زیاد گل براشون مهم نیست .. اگه بودجه ات محدوده شیرینی بگیر با کمربند و جوراب 

یا شیرینی نگیر شکلات بخر با یه بلیز

اینو دست گرمی براش گرفتم. من که می دونم این آقای ما، به هدیه های کوچیک بسنده نمی کنه.. هدیه درشت میخ ...

هدیه ت کوچیک نیست البته

وقتی به مناسبتی برای هم هدیه میخرین زیاد شلوغ و گرونش نکنین که بالاخره خسته بشین 

البته یه پیشنهاده

🤌🫀