2777
2789
خخخ نه بابا اون حدم نیس ولی خیلی بده

من خودمو گفتم

بخدا من کم میارم جلو خانوادم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم عقدم ولی خوب بازم غر غراش هست

وای خدا منم وقتی نامزدم بودم میرفتم پیش شوهرم میخابیدم بعد ک صب میمومدم خونه مامانم میگفت رفتی خوردی سیر شدی اومدی اینقدر غر میزد مخت میرفت نه ک ب من ب همه اجیام غر میزد کوفتمون میشد 😐😐😐

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

خخخخ درسته من گاهی هیچی نمیگم و دارم تحمل میکنم اصلا حوصله ندارن

میدونم گلم چی میگی بخدا من یکی دیگ حوصله بحث ندارم رد دادم اینقدر غر میزنه تا خودش آروم میشع

واییی دقیقا منم سر این چند بار گریه کردم خدارو شکر دیگه نمیگه خحخخخ

هی خدا آدم خجالت میکشه از ما ک جلوی بابام غر میزد از خجالت از تو اتاق بیرون نمیمومدیم ب شوهرم هم میگفتم عیب نداره از حسودیش غر میزنه خودش نخورده 😐🤣🤣🤣🤣

هی خدا آدم خجالت میکشه از ما ک جلوی بابام غر میزد از خجالت از تو اتاق بیرون نمیمومدیم ب شوهرم هم میگ ...

واییییی خخخخخخ من ی بار حسابی سر این دعوامون شد بعدش منم زنگ زدم به خواهرم همه رو تعریف کردم اونم گفت بی عرضه خوب به بابا میگفتی چرا نمیتونی زبون اینو کوتاه کنیییی منظورش چیز بود خخخخ منم گفتم دیوونه ای 

گفت بخدا من بودم میگفتم

واییییی خخخخخخ من ی بار حسابی سر این دعوامون شد بعدش منم زنگ زدم به خواهرم همه رو تعریف کردم اونم گف ...

ای خدا بخدا درکت میکنم 

مامان من که اصلا مادری بلد نیست...

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه