2777
2789
عنوان

میتونم اسم مذهبی رو عوض کنم❓🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوان اسم مذهبی باشه تو جامعه نمیزارن عوض کنن غافل از اینکه دیگه پدر و مادر ها از ترس اینکه بچشون ممکنه اسمشو دوست نداشته باشه و بعدا هم نمیتونه به راحتی عوضش کنه کمتر اسم مذهبی میذارن رو بچه ها🥲

واییی آنقدر اعصابم خورد میشه خود پیامبر هم گفته اسمی بزارید که معنی خوبی بده اینهمه اسم با معنی خوب

اخه واقعا ربطي به لياقت نداره ، بعضيا خب اين اسمارو دوس ندارن ميخوان عوض كنن اين ادماي مذهبي سريع حمله ميكنن واااي تو لياقت نداري فلاني 

اخه واقعا ربطي به لياقت نداره ، بعضيا خب اين اسمارو دوس ندارن ميخوان عوض كنن اين ادماي مذهبي سريع حم ...

راستش به نظرم به اینجور آدما مذهبی نمیگن تعصبی باید بهشون گفت 

من خودم هم به دین پایبندم ولی نه اینکه خودمو محدود کنم و به بقیه ایراد بگیرم

دقیقا مثلاً دوستم می‌گفت خواهرش اسمشو یه جور دیگه میگه اینم ناراحت میشه

من خانوادهامون مذهبی هستن خودمون هم عقایدمذهبی داریم، انتظارداشتن اسم دخترم همین اسمی که معمولا مذهبی هامیگذارن باشه

مادرهمسرم گفت چرا فاطمه نگذاشتی 😅😅😅

البته کاری نداشتن، فقط همون یبارگفتن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
من خانوادهامون مذهبی هستن خودمون هم عقایدمذهبی داریم، انتظارداشتن اسم دخترم همین اسمی که معمولا مذهب ...

آره ما هم مذهبی هستیم ولی یکی از فامیلامون واقعا خودشو محدود می‌کنه اصلا چادرشو در نمیاره حتی پیش خانما صورتشم که نمیبینیم

آره ما هم مذهبی هستیم ولی یکی از فامیلامون واقعا خودشو محدود می‌کنه اصلا چادرشو در نمیاره حتی پیش خا ...

اوه، اون دیگه زده میکنه 

ماپیش نامحرم چادرمیپوشیم توخونه، اماجمع خانم هاراحتیم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود