2777
2789
عنوان

بیایین عکس چتم هم هست چی کنم بااین دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 33 پست

در دنیای موازی اون دختر داره تاپیک میزنه این بشر چن وقت ی باز همش ظاهر میشه

دیر ج میده

بچه ها باش چ کنم فک نکنه من بازیچشم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این آویزان بودن نیست ک واسه دل خودت داری تلاش میکنی ک عشق دلتو ب دست بیاری 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

دخترا حساسناگه خوابت برد بازم صبح که بیدار شدی اولین کار معذرت خواهی کن از دلش در بیار اگه دوسش داری ...

شاید آدم واقعا کار داشته باشه ی بع هر دلیلی نتونه جواب بده یکم درک لازمه عزیزم...

یعنی واقعا یه دیقه این وسط نمیتونستی گوشیتو برداری یه پیام کوتاه بدی ؟

به نظرم حق داره ازت ناراحت بشه 

اگه هم میدونی رابطتون جواب نمیده الکی سر دلتنگی دوباره نرو پیام بده روح و روان اونم میزنی به هم

منظورت چیه

منظورش اینه دخترخانم الان این حسو داره که شما بازیچش کردی بعد کات میای حرف میزنی میری دیگه پیدات نمیشه تا فردا عصرش

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

چی کنم حالا

کارت سخت شده یه کم

ازش منطقی بپرس بگو اگه با کسی وارد رابطه نشدی یه روز بیا حضوری ببینمت من باید باهات صحبت کنم

برو و درباره مشکلاتتون صحبت کن 

ترجیحا یه گل یا شکلات یا هدیه ای هم براش بخر 

از پشت گوشی درس نمیشه

منظورت چیه

منطورش ساده س 

ما دخترا اینطوری فکر میکنیم پسری ک ی روز ازش خبری نیست میتونه ی عمر ازش خبری نباشه و کلا نباشه 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

ی پیام دادن مگه چقد زمان میبره

ی پیام سلام صبح بخیر سرم شلوغه شب بهت زنگ میزنم همین چقد زمان میبره؟ ؟؟؟

یعنی واقعا یه دیقه این وسط نمیتونستی گوشیتو برداری یه پیام کوتاه بدی ؟به نظرم حق داره ازت ناراحت بشه ...

نه گفتم عصر بیام مفصل حرف بزنم اره تقصیردارم

کاربر پسر هستم 

ازش معذرت خواهی کن و هیچوقت هیچ وقت تکرار نکن