2777
2789

دیروز تو باشگاه داشتم حرکتارو میرفتم به به دختره گفتم که حوله تو ورمیداری که من این حرکتو برم اومد حوله شو ورداشت بعد خودشو دوستش اومد بهم گفتش که این حرکتو اشتباه داری میری و دوستشم کفت که من دورتادور نگات کردم این حرکتو اشتباه رفتی اون یکی حرکتتم اشتباه رفتی اون یکی هم نگاه کردم اشتباه رفتی!!!!من قبلا یعنی ۳ ساله باشگاه میرم.و ۴-۵ بار مربی گرفتم خصوصی.ناراحت شدم اینکه این دختره نشسته دورادور منو نگاه کرده که ببینه من دارم چیکار می‌کنم !!!فکر کن این دو نفر رو من زوم کردن تو باشگاه که ببینن چیکار می‌کنم!بعد یکیشون هیکلشو با پودر ساخته حتی پودر هم میاره باشگاه میخوره از اون دخترایه معذرت هرزه ست و قیافه شم کوبیده شده اصلا چهره خوبی نداره خدایا منو ببخش.خوب بدم میاد که اینا تو باشگاه منو زیر نظر گرفتن تک تک حرکتامو دقت میکنن که ببینن چیکار می‌کنم!اتفاقا مربی خودم که از اون باشگاه رفت با اینکه تازه اومدم این باشگاه و بین جلسات تمرینم چند ماه فاصله افتاده هم بهم گفتش که سرشون های خوبی داری.و اندامم اصلا بد نیست تعریف از خود نباشه.جالا شما جای من باشید با این دو تا چطوری رفتار میکنید؟بهشون سلام میدید یا نادیده شون می‌گیرید؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدید🙏🙏🙏🙏🙏بعد یکیشون که همه حرکاتمو زیر نظر گرفته بود مثه بز فقط نگاه میکنه!!!البته مربی هست و تازه اومده اما مربی من نیست.من رو حرکاتم دقت می‌کنم و تمرکزی میرم اما آخراش دیگه خسته بودم و سبک کردم حرکاتمو که بکیشون اومد وزنه رو سنگینه کرد گفتش که سنگین بهتره!!!!منم میدونم سنگین بهتره اما آخرابه تمرینم بود و خسته شده بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بابا ول کن 

چه ربطی به قیافه تو یا قیافه اونا داره

به هر حال داشتی اشتباه میرفتی 

به اونا مربوط نیس 

ولی دلش سوخته گفته حالا

تو میگفتی عزیزم خودم حواسم هس نیازی نیس شما پیگیری کنی

تمووم 

سلامشم نکن 

اصن تو باشگاه با کسی گرم نگیر سنگین برو سنگین بیا

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

وای بابا ول کن چه ربطی به قیافه تو یا قیافه اونا دارهبه هر حال داشتی اشتباه میرفتی به اونا مربوط نیس ...

دقیقا اصلا با هیچکسی حرف نمیزنم چون دوست ندارم تو باشگاه با کسی آشنا شم

دقیقا اصلا با هیچکسی حرف نمیزنم چون دوست ندارم تو باشگاه با کسی آشنا شم

خیلیاشون ادمای عتیقه 

ناسالمین 

ول کن اعصابت مهم تره

خیلیاشون ادمای عتیقه ناسالمین ول کن اعصابت مهم تره

از این بدم اومد که یکیشون اومد وزنه رو سنگینه کرد واسم!!!آخرایه تمرینم بود نمیتونستم خیلی سنگین برم!!!وکرنه مثلا هالتر خم رو ۱۲ کیلو میرم اما آخراش دیگه خسته ام مسابقه که نیست خودمو بکُشم اونم حقی نداشت وزنه رو سنگینتر کنه واسم

از این بدم اومد که یکیشون اومد وزنه رو سنگینه کرد واسم!!!آخرایه تمرینم بود نمیتونستم خیلی سنگین برم! ...

خب بهش میگفتی یا برمیگردوندی 

وای فوضول زیاده