2777
2789

شوهرم خیانت کرد با گوشیش ب دختره زنگ زدم و پیام.بعد شوهرم فهمید و گف شوهر دختره فهمیده و تهدید کرده شوهرم رو.این خونه ک توش زندگی میکنیم ب نام مادرشوهرمه تو قباله ازدواج نصفش رو مادرشوهرم باید ب نام من بزنه..خلاصه پدرشوهرم اومد و منو مقصر دونست ک پیام دادم ب دختره. گف این خونه ک زندگی میکنین مال شما نیس و میفروشم شمام باید بیاین خونه من زندگی کنین.

خلاصه الان ک خونه خودم هستم و همه چی آروم شد.از حرف پدرشوهرم زورم اومد.تو قباله قید شده نصفه خونه باید ب من بدن بعد گف خونه مال شما نیس...

چیکار کنم؟

ب مادرشوهرم بگم خونه رو بزنه ب نامم بده؟زشت نیس؟می ترسم لج کنن یا شوهرم بفهمه خونه میخوام شر بشه..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عجب خانواده بی حیایی . باید مثل خودشون بی حیا باشی و حقتو بگیری

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

نه نگو حرف درستی نیست 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
همون موقع ک خیانت کرد نباید راضی میشدی که خونه رو بزنن به اسمت حداقل

آخه ظاهرا کسی اصلا به فکر ناراحتی ایشون نیست

پدر شوهر هم گند و کثافت کاری شازده پسرش که ارتباط با زن شوهر دار هست براش مهم نیست و چون خاطر مبارک پسرشون مکدر شده دارن عروس رو تهدید می کنن. گویا این بنده خدا بدهکار هم شده!!!!

واقعا زورم اومد.منو از خونه خودم میخواس بندازه بیرون

فعلا خونه خودت نیس تا موقعی ک ب اسمت شه

اونام خودشون زدن ب اون راه

دنبال این باش ک خونه ب اسمت شه که بعدها سرت کلاه نره دختر خوب