2777
2789
عنوان

دیگه امروز دیروز باید پریود میشدم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 33 پست
آخهه اینجااکثراروزموعدلااقل بتاشون ۵۰شده من فقط ۵🤕

برای هرکس فرق میکنه گلم توام صبر کن تا ۷روز اگه دیدی تا هفت روز نشدی بی بی بزن تا ۴روز اگه عقب بندازی اشکالی نداره هر چند وقت یه بار هورمون  بدن تغییر میکنه ممکنه عقب جلو بزنه اشکال نداره ولی اگه دیدی بعد ۴روز نشدی صبر کن ۷روز گذشت بی بی بزن و بعدش مطمئن تر بشی ۷روز دیگه باز صبر کن یعنی ۱۴روز بگذره از پریودیت بعد آزمایش نشون میده دیگه مثبت شد برو پیش یه دکتر زنان حتما 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگم من مجردم مثل شمااز20آبان تا الان نشدم بنظرتون منم تنبلی دارم؟

احتمالش هست برو دکتر حتما

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چندماهه اقدامی؟مشکل چیه؟

چه بدونم والادکتراحمقم بیخودی کلی بهم محرک دادباآمپول هاش ام جی زدفولیکولام خیلی گنده شدآخهه خودشون رشدداشتن یکیش شد۳۶کیست شده ولی فولیکول غالب سه تاداشتم ۲۲و۱۹با۲۱گفت خیلی خوبه بعدگفت اگرم نشدی این کیست باپریودت دفع میشه الان میترسم سرهمین کیسته لامصب تاخیردارم

چه بدونم والادکتراحمقم بیخودی کلی بهم محرک دادباآمپول هاش ام جی زدفولیکولام خیلی گنده شدآخهه خودشون ...

اگه سالمی داروی محرک استفاده نکن 

برو پیش یه دکتر خیلی خوب 

ولی ایشالله زود نتیجه بگیری 

نامنظمی پریود اولین علائمشموهای زائد ‌و ریزش مو علائم بعدش

بعد سونو باید انجام داد؟

من مجردم ۱۷ سالمه کیست هموراژیک دارم احساس میکنم تنبلی تخمدان دارم نمیدونم ولی پریودام نامنظم نیست فعلا 

موهای زائد دارم از اینا که گفتین

یعنی منم تنبلی دارم؟ خیلی نگرانم درمانم نداره

یعنی قبل پریودی این ترشحات نیس؟

اون ترشحات که داری تو قبل پریودی برای دوران تخمک گذاریه که یه مدت داری بعدش نداری که بعدشم پریود میشی 

ولی اگه مداوم این‌ ترشحات داری یعنی پریودت تموم شد هنوز به تاریخ‌ تخمک گذاریت نرسیدی ممکنه عفونت باشه ولی نه اگه به زمان تخمک گذاریت رسیدی و تا ۶روز یا کمتر ترشحات داری بعد پریود میشی عادیه 

ولی میگی  یکی دو روز عقب انداختی ترشحات داری جون عقب انداختی و ترشحات داری یکی از علائم بارداریه ولی بازم باید صبر کنی اگه تا ۴روز پریود نشدی یعنی دو روز دیگه ممکنه باردار باشی 

بعد سونو باید انجام داد؟من مجردم ۱۷ سالمه کیست هموراژیک دارم احساس میکنم تنبلی تخمدان دارم نمیدونم و ...

آره بری سونو بهت میگن 

ولی حتما برو 

اگه زود جلوشو بگیری خفیفه و میشه کنترل کرد 

اگه رعایت کنی میشه کنترل کرد 

ورزش پیاده روی اصلاح سبک

چه بدونم والادکتراحمقم بیخودی کلی بهم محرک دادباآمپول هاش ام جی زدفولیکولام خیلی گنده شدآخهه خودشون ...

اوه‌ اوه تو که فولیلوکلات عالی بودن چرا آمپول داد بهت چقدر دکترا خرن تو اون فولیکولت به ۳۶رسیده شاید پریود نمیشی ببین نظر من اینه برو دکتر بگو هرچی علائم داری و سنو و آزمایش همه چی ببین دکتر چی میگه بهت 

آره بری سونو بهت میگن ولی حتما برو اگه زود جلوشو بگیری خفیفه و میشه کنترل کرد اگه رعایت کنی میشه کنت ...

وای نکنه دیرشده باشه من نفهمیده باشم😥

حالا باید یه دکتر پیداکنم اون هفته برم این هفته که گذشت