2777
2789
عنوان

چند روز همش تو این فکرم 😓

53 بازدید | 13 پست

شوهرم میگه باید با مادرم زندگی کنی 

فکرشو که میکنم ولم میخاد خودمو بکشم 😒

یعنی نه اینکه تو ی ساختمون طبقه دیگه منظورم تو ی طبقه هست ـ خونه هم به درد نخور جهیزیمم حیفه بچینم تو همچین خونه ای 

اون روز داشتن برا جهیزیم نقشه میچیدن که کجا بچینم و... بدون اینکه من حرفی بزنم مثل ادمای لال داشتم نگاه میکردم 

خیلی سخته 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر غیرقابل تحمل بگو قبول نمیکنم این زندگی مشترک من و تو هست ن من تو مادرت مگه با مادرتم ازدواج کردی

مطمئن باش با مادرش زندگی کنین انقدر مشکل پیش میاد که حتی خدای نکرده به طلاق میرسه

واقعاً سخته تو یه خونه زندگی کردن هر چقدر هم طرف مقابل خوب باشه بازم دلخوری و دخالت تو امور یکدیگه پ ...

هر چقد خوب باشه اخه ادم ازدواج میکنه که مستقل باشه بعد ادم میخاد راحت باشه اونجا هم شلوغ حتی نمیشه شالمم در بیارم

چقدر غیرقابل تحمل بگو قبول نمیکنم این زندگی مشترک من و تو هست ن من تو مادرت مگه با مادرتم ازدواج کرد ...

صد بار گفتم نمیفهمه بخدا 

دیگه میخام با دعوا بهش بفهمونم چون اینجور با زبون خوش حالیش نمیشه

هر چقد خوب باشه اخه ادم ازدواج میکنه که مستقل باشه بعد ادم میخاد راحت باشه اونجا هم شلوغ حتی نمیشه ش ...

دقیقاً ...همه میان میرن به خاطر دیدن مادر شوهرتون و شما باید همیشه روسری سر کنید و این چیزا 

صد بار گفتم نمیفهمه بخدا دیگه میخام با دعوا بهش بفهمونم چون اینجور با زبون خوش حالیش نمیشه

من بودم اصلا تا زمانی که مطمئن شم مادرشو نمیاره زیر ی سقف نمیرم باهاش اصلا پامو خونش نمیزارم 

اگر ازدواج این بود که خونه پیش مادر خودم میموندم

بلخره تو عقد باشی و نری خونه خودت بهتر از اینه که بری خونه خودت و چیزی بشه مادر شوهر هرچقدرم خوب باشه نسبت به عروس حسوده و مثل هووی خودش میدونه

دقیقاً ...همه میان میرن به خاطر دیدن مادر شوهرتون و شما باید همیشه روسری سر کنید و این چیزا

چند روز تو فکرش نمیام بیرون که چطور اونجا زندگی کنم 

حس میکنم زندگیم و عمرم اونجا حروم شه😅

من بودم اصلا تا زمانی که مطمئن شم مادرشو نمیاره زیر ی سقف نمیرم باهاش اصلا پامو خونش نمیزارم اگر ازد ...

نمیتونم اصلا قبول کنم که اونجا زندگی کنم هر کاری میکنم که فقط اونجا نمونم

نمیتونم اصلا قبول کنم که اونجا زندگی کنم هر کاری میکنم که فقط اونجا نمونم

افرین دمت گرم زندگی و جوونیتو حروم نکن که با مادر شوهرت ب امید اینکه مثل دوست و خواهر بشین و زیر ی سقف عین هووها با شوهرت زندگی کنین نباش لطفا

احترام و ارزش بزار برای خودت اگرم قبول نمیکنه لطفا ایندتو با یک بچه تباه نکن هیچکس هیچکس هیچ زنی مگر شاید دخترهای روستا هم دیگه اصلا قبول نمیکنن والا هیچکس قبول نمیکنه

خودتو بدبخت نکن