2777
2789

۰۰۱

آقا اون نقش ادم خوبو بازی میکرد ک بهش اعتماد کنن واقعا ک ادم خوبی نیست

مث اینکه شما هم بهش اعتماد کردین🤣

من از اون مو بلنده خوشم میاد😂😂😂

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

😂😂😂😂

من همه رو دوست داشتم به جز ۳۳۳ خیلی رو مخم بود

با این که خیلییییی بازیگرش و اکتشو دوست دارم اینجا ازش بدم اومددددد🥸🥸🤡😂

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عضو گارد ساحلی بود؟😂

نه بابا تو خود بازی بود همون که خیلی خفن با مهره ها بازی میکرد گوجه میبست موهاشو

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤