2777
2789
عنوان

خواهرای گلم مدیر مدرسه گفت میخواد پسرم و اخراج کنه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 52 پست

من در و دیوار خونه رو پر ترکیبات کرده بودم

باید یکی یکی میخوند تا مثلا در اتاقش باز میشد گفتم رمزه باید بخونی تا باز بشه 

در توالت در یخچال هرجا یه ترکیب که مشکل بود براش

تو اینستا بزن معلم های پایه اول هر کاردستی گذاشتن برا تمرین و‌تکرار باهاش کار کن فقط به هوا معلم نباید باشی

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اخراج کردن که به این الکی نیست..معلم درسش رو میده ...فوقش تکرار پایه هست. یعنی سال بعد دوباره باید بره اول.. ولی اخراج نمیشه..مگر اینکه دانش اموز مشکل انضباطی شدیدداشته باشه

پارسا پسرمامان😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میتونی هر درسی رو مثل یه بازی بهش یاد بدی براش لذت بخش شه یاد بگیره بعدش بگو اگه اینو یاد بگیری برات ...

چطور یاد بدم خواهرم 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام ❤️❤️ سادات طباطبایی ام ❤️❤️
خواهرم هزینه معلم خصوصی خیلی زیاده ندارم

هر شب بهش املا میگی؟کتاب دیکته ی کلاس اولی ها خیلی خوبه،ترکیب های جدید و خوبی داره.بهش بگو حتما بخونه و بنویسه،نوشتن تنها درست نیست

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
اخراج کردن که به این الکی نیست..معلم درسش رو میده ...فوقش تکرار پایه هست. یعنی سال بعد دوباره باید ب ...

گفت اخراج میکنه حتی گفت آموزش پرورش هم برو شکایت کن وقتی من اخراج کنم اونام قبول میکنن

برو آموزش پرورش حق اخراج ندارد نهایت بچه تکرار پایه میکنه

گفت برو آموزش پرورش شکایت کن وقتی من اخراج کنم اونام قبول میکنن 

چطور یاد بدم خواهرم

وا خودتم خونسردی ها

اینستا سرچ کن پایه اول 

اینقدر معلم هست که کاردستی و تمرین و بازی یاد میده ادم میمونه کدومو یاد بچش بده 

فقط مادر هست که میتونه بچشو ازین وضعیت نجات بده 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

چطور یاد بدم خواهرم

مثل شعر 

قصه 

بازی 

مثلا چندتا حرف رو کنار هم بزار با کاغد رنگش کن واسه حرفا چشم بزار دهن بکش و ....یکی یکی بزار کنار هم و ...خودت بلدی چجوری یکی بکشی ذهنت خلاق میشه میاد دستت عزیزم

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه اولی که معلم خصوصی نمیخواد.‌ باید خودت باهاش کار کنی. روهای تدریس رو یاد بگیرومرتب روزی ودوسه سا ...

خیلی کار میکنم بازم متوجه نمیشه چیکار کنم 

گفت اخراج میکنه حتی گفت آموزش پرورش هم برو شکایت کن وقتی من اخراج کنم اونام قبول میکنن

به نظرم ایشون فکر کرده شما کم کاری میکنی خواسته بترسونتت،بازیگوشه پسرت؟ 

آخه وقتی بچه ریاضی رو متوجه میشه یعنی هوشش مشکل نداره املا رو خوب آموزش ندیده و به اندازه ی کافی تمرین نداشته 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
وا خودتم خونسردی هااینستا سرچ کن پایه اول اینقدر معلم هست که کاردستی و تمرین و بازی یاد میده ادم میم ...

دقیقا 

مدرسه فقط استرس میدن بچه 

مادر باید همراهی کنه که اون درس براش عذاب نشه 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم ایشون فکر کرده شما کم کاری میکنی خواسته بترسونتت،بازیگوشه پسرت؟ آخه وقتی بچه ریاضی رو متوجه ...

خواهرم به خدا کار میکنم باهاش مغزی برام نمونده معلم همش داره داخل گروه درس و مشق می‌ذاره که شما کار کنید باهاش آخه خودشون هم باید کار کنن یا نه همه چیز و سر مادرا آوار کردن