فلفل_خانم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 797 عنوان شما برا شهدا نذر میکنین 60 بازدید | 14 پست میدونم که شهدا مقام بالایی دارناز حقشون گذشتن و فداکاری کردن و ایثار کردن ولی مگه استغفرالله امامن براشون نذر میکنین و به روحشون قسم میخورین و زیارت عاشورا براشون میخونیناگه میخواین نذر کنین برا ۱۴ معصوم نذر کنین دیروز | 12:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9290 پس اونایی ک جواب گرفتن چی؟ ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
فوژان00 عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 6125 شهدا زنده اند و نزد پروردگارشان روزی داده می شوند. توسل کردن چه اشکالی داره؟
jadehaner عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 10202 هیچ ایرادی نداره خود پیامبر گفته سه گروه هستن که در روز قیامت شفاعت میکنن و خدا هم شفاعتشون رو میپذیرهپیامبران عالمان شهیدان با همین فرمون بخوای پیش بری دیگه به هیچکی متوسل نمیشی به هموناهم میگی مگه اونا خدا ان که برای اونا بخوام بخونم🥸 همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖
فلفل_خانم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 797 پس اونایی ک جواب گرفتن چی؟ اونا برا ایمان خودشون جواب گرفتنوضع جامعه رو نمیبینین یعنی؟
فلفل_خانم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 797 شهدا زنده اند و نزد پروردگارشان روزی داده می شوند. توسل کردن چه اشکالی داره؟ توسل کردن خیلیم خوبه ولی به کسانی مثل ایمه مثل پیامبرمن خودم خیلی نذر میکنم اما برا امام رضا برا حضرت ابوالفضلاینجا تاره فهمیدم مردم به شهدا هم توسل میکنن😐
فلفل_خانم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 797 هیچ ایرادی نداره خود پیامبر گفته سه گروه هستن که در روز قیامت شفاعت میکنن و خدا هم شفاعتشون رو میپذی ... نه اونا فرق دارن اونا بنده های برگزیده انشهدا بنده های مظلومین که قربانی سیاست غلط شدن
فوژان00 عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 6125 توسل کردن خیلیم خوبه ولی به کسانی مثل ایمه مثل پیامبرمن خودم خیلی نذر میکنم اما برا امام رضا برا حض ... بله من خودم هم گاهی به شهدا متوسل میشم و حتی گاهی ممکنه نذر کنم.
jadehaner عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 10202 نه اونا فرق دارن اونا بنده های برگزیده انشهدا بنده های مظلومین که قربانی سیاست غلط شدن 🤔🤔🤔 همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖
فلفل_خانم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 797 بله من خودم هم گاهی به شهدا متوسل میشم و حتی گاهی ممکنه نذر کنم. بالاخره هر کسی اعتقاد خودشو داره😐عالیه موفق باشید😐🔥
فوژان00 عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 6125 نه اونا فرق دارن اونا بنده های برگزیده انشهدا بنده های مظلومین که قربانی سیاست غلط شدن شهدا راهشون رو انتخاب کردن. اونها قربانی نشدن. همونطور که همه ما حق انتخاب داریم که در جبهه حق باشیم یا در جبهه باطل.
فلفل_خانم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 797 شهدا راهشون رو انتخاب کردن. اونها قربانی نشدن. همونطور که همه ما حق انتخاب داریم که در جبهه حق باشیم ... چرا عزیزم قربانی سیاستمدارایی شدن که روده راست توی شکمشون نبود
فوژان00 عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 6125 بالاخره هر کسی اعتقاد خودشو داره😐عالیه موفق باشید😐🔥 بله. و فقط خداست که تعیین کننده ست.و مسائل اعتقادی رو هر فردی باید خودش بهشون برسه. شما نگاه خودت رو به شهدا داری ، و من نگاه خودم رو.
فوژان00 عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 6125 چرا عزیزم قربانی سیاستمدارایی شدن که روده راست توی شکمشون نبود شما اینطوری به قضیه نگاه میکنی و عقیده شما اینطوریه. دنیا همیشه تقابل بین خوبی و بدی و حق و باطل بوده ، هست و خواهد بود.
محیا1396 عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 10529 کی گفته از شهداجواب میخوان.اونا شفاعت میکنن و پادرمیانی.اماما هم همینن درواقع شبیه هستن من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست