2777
2789
عنوان

شما برا شهدا نذر می‌کنین

60 بازدید | 14 پست

می‌دونم که شهدا مقام بالایی دارن

از حقشون گذشتن و فداکاری کردن و ایثار کردن ولی مگه استغفرالله امامن براشون نذر می‌کنین و به روحشون قسم می‌خورین و زیارت عاشورا براشون می‌خونین

اگه می‌خواین نذر کنین برا ۱۴ معصوم نذر کنین

پس اونایی ک جواب گرفتن چی؟

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ ایرادی نداره 

خود پیامبر گفته سه گروه هستن که در روز قیامت شفاعت میکنن و خدا هم شفاعتشون رو میپذیره

پیامبران عالمان شهیدان 

با همین فرمون بخوای پیش بری دیگه به هیچکی متوسل نمیشی به هموناهم میگی مگه اونا خدا ان که برای اونا بخوام بخونم🥸

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖

شهدا زنده اند و نزد پروردگارشان روزی داده می شوند. توسل کردن چه اشکالی داره؟

توسل کردن خیلیم خوبه ولی به کسانی مثل ایمه مثل پیامبر

من خودم خیلی نذر می‌کنم اما برا امام رضا برا حضرت ابوالفضل

این‌جا تاره فهمیدم مردم به شهدا هم توسل می‌کنن😐

هیچ ایرادی نداره خود پیامبر گفته سه گروه هستن که در روز قیامت شفاعت میکنن و خدا هم شفاعتشون رو میپذی ...

نه اونا فرق دارن اونا بنده های برگزیده ان

شهدا بنده های مظلومین که قربانی سیاست غلط شدن

نه اونا فرق دارن اونا بنده های برگزیده انشهدا بنده های مظلومین که قربانی سیاست غلط شدن

شهدا راهشون رو انتخاب کردن. 

اونها قربانی نشدن. 

همونطور که همه ما حق انتخاب داریم که در جبهه حق باشیم یا در جبهه باطل. 

بالاخره هر کسی اعتقاد خودشو داره😐عالیه موفق باشید😐🔥

بله. 

و فقط خداست که تعیین کننده ست.

و مسائل اعتقادی رو هر فردی باید خودش بهشون برسه. 

شما نگاه خودت رو به شهدا داری ، و من نگاه خودم رو. 

چرا عزیزم قربانی سیاستمدارایی شدن که روده راست توی شکمشون نبود

شما اینطوری به قضیه نگاه می‌کنی و عقیده شما اینطوریه. 

دنیا همیشه تقابل بین خوبی و بدی و حق و باطل بوده ، هست و خواهد بود.