من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بحث کلاهبرداری جداگانس که بعیده باشه . الان این خانم کلاهبرداری کرده و پول اون شرکت نداده .
نه این جدیدا متد کلاهبرداریه سر یه بدبخت کلاه میذارن یا فیشینگ بعد اون پولو به یه حساب رندوم میریزن بعد زنگ میزنن میگن اشتباه شده پولو بریز به این حساب،
بعدم که مالباخته پیگیری کنه پای ایشون گیر میشه، درواقع یا باید پولو فقط به حسابی برگردوند که واریز کرده یا به پلیس اطلاع داد بعد اینکه اون شخص هیچ حقی نداره شهصا زنگ بزنه یا باید از بانک پیگیری کنه یا پلیس
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نمیدونم قضیه شما چیه ولی یه روش کلاهبرداری جدیدا اینه که مثلا ۱۰۰ تومن میزنن حساب طرف، بعد زنگ میزنن میگن اشتباه زدیم به این شماره حساب فلان برش گردون، درواقع اون پولی که اول برای طرف ریختن، دزدی بوده و از کارت کسی بوده که ازش دزدی شده، بعدش که شما انتقالش میدی، حکم دزد رو پیدا میکنی
خودت نباید خودجوش کاری کنی اصلا، باید بری بانک یا مراجع قضایی و قانونی اقدام کنی
نه این جدیدا متد کلاهبرداریه سر یه بدبخت کلاه میذارن یا فیشینگ بعد اون پولو به یه حساب رندوم میریزن ...
بله کاملا در جریان هستم . اما این خانم اصل مبلغ پس داده و چند تومن نگهداشته برای خودش پس الان این خانم جرم اول مرتکب شده . از اول نباید هیچی میزد . تا معلوم بشه کلاهبرداری بوده یا نه؟ اما الان این خانم عملا دزدی کرده