2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی عوض شده بعداز زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 23 پست
بخدا حتی نرفتم خونه. مامانم به مامانم گفتم بیاداینجا که. خونه. خودمون راحت باشه بیشتر کنارمون باشه ا ...

اینقدر لی لی به لالاش نزار 

زیادی بها بدی خودشون خر میکنن...

بعدم کسی ک وضعیت مالیش عالی بوده الان چطوری هیچ سرمایه ای نداره ک اینجوری رفتار میکنه

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهر منم کلا مردا بیلیاقتن هرچی سلیطه ترباشی مرد عاشق تره

میخوام محلش نزارم دلم. نمیاد. چون شوهرم ازاول زندگی واقعا هیچی واسم کم نزاشت ونمیزاره خیلی هوامو داشت اما از بعداز زایمان عوض شد دیروزانقدر غرزد بعداومد. معذرت خاهی کرد تاپیک قبل گفتم برام گل گرفت که ببخشید عصبی بودم ذهنم مشغول اصلا دوقطبی شده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا حتی نرفتم خونه. مامانم به مامانم گفتم بیاداینجا که. خونه. خودمون راحت باشه بیشتر کنارمون باشه ا ...

عه بسه بخدا حالم از حرفات بهم خورد اتفاقا بعضی وقتا باید یه کوچولو نم نم به این مردا غر زد چقدر بیخودی بهش دلداری میدی قربون صدقش میری اینا جنبه ندارن تحویل شون بگیری سرد میشن

اینقدر لی لی به لالاش نزار زیادی بها بدی خودشون خر میکنن...بعدم کسی ک وضعیت مالیش عالی بوده الان چطو ...

همه رو توی یه سال خرج کردیم من بارداریم خیلی سخت بود خیلی تایپکای قبل گفتم واسه همین کلا هزینه هامون خیلی زیاد شد همش خرج بیمارستان وسنوها وازمایشات گرون قیمت باقیشم توبانک نمیتونیم برداریم واسه خرید خونه مجبورشدیم رهن باشیم تا یکسال کلا فکرشم. نمیکردیم اوضاع انقدر تغیرکنه 

همه رو توی یه سال خرج کردیم من بارداریم خیلی سخت بود خیلی تایپکای قبل گفتم واسه همین کلا هزینه هامون ...

بازم خداروشکر خونه دارین 

ولی یه جایی به بعد زیادی درک کنی پرو میشن

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب منم درکش میکنم عزیز بخدا میرم کنارش میشینم. میگم تو هیچوقت واسم کم. نزاشتی به زندگی هیچوقت چیزی ب ...

واقعا عالیه با اینکه خودت تازه زایمان کردی دوقلو داری بازم خودت در برابرش مسول میدونی و از طرفی اونم الان دچار دوگانگی فکرای بد حتی افکار خودکشی گاها نه‌مطلق ممکن سراغش بیاد فک‌کن تو اوج خوشحالی که باید برای وجود بچه هاش داشته باشه با چالش بزرگ روبرو شده کناراومدن باهاش سخته من پیشنهادم  اینه یه مدت رهاش کنی کلا بذار تو حال خودش باشه اگر هم غر میزنه نشنیده بگیر کنار بیا

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰