2777
2789
عنوان

تو سینک ظرفشوییمون لاشه سوسک بود یه بشقابم کنارش

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 25 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤦🏻‍♀️مثل اینکه حرف گوش نمیدهیروز سم کشی کنین یکی دو روز نرین خونه

اصلا نمیخوام اینجا بمونم حرف زوره مگه سم پاشی کردیم کامن نفت بنزین هر کوفت زهرماری بود کردیم ریشه کن نمیشنزیر فروش که بلند میکنی پر از تخم سوسکه مشعل گرفتیم گوشه کنار خونه حالم بده 

راه های فاضلاب رو ببند حداقل

چاه بست بذار تو سنگ توالت، پشت لوله های آب سینک و روشویی همون مسیری که میره تو فاضلاب، دور لوله ها رو فیکس کن با لاستیک مخصوص یا نایلون! پشت ماشین ظرفشویی و ماشین لباسشویی هم همینطور 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

درپوش چیه من با پلاستیک بستم

از کف شور سوسک نمیاد از اینجا هایی ک گفتم میاد

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

درپوش چیه من با پلاستیک بستم

درپوشهای پلاستیکی بیرون میفروشن 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
راه های فاضلاب رو ببند حداقلچاه بست بذار تو سنگ توالت، پشت لوله های آب سینک و روشویی همون مسیری که م ...

ببین خاک خونه سوسک خیز من همه جارو پوشوندم موش میاد سوسک میاد من دیگه نمیتونم

منظورم این قسمتا هستا که می‌ره تو دیوار 

حتما چک کن بسته باشن و سم بزن ، سم کامن خوبه

اصلا فایده نداره چاه فاضلاب وصله به فاضلاب شهری از دسشویی نمیان از همه جا میان

ببین یه سم خیلی قوی بگیر خونه ی شوهرم افتضاح بود 

از توالت ،حمام هر جا که فک‌ کنی سوسک میومد یکی دوبار هم موش از چاه دستشویی اومده بود بالا چاه خونه ما به فاضلاب شهری وصله 

کل خونه رو سم‌پاشی کردم واسه توالت هم از این چیزای پلاستیکی گرفتم که موش نتونه بیاد بالا 

آبچی حموم و آشپزخانه رو سم ریختم بعدم با پلاستیک پوشوندم 

تو یه هفته همش نابود شد 

رفتم خونه برات عکس از سم میفرستم ببین 

من صبح بیدار میشدم می‌دیدم تو سینک سوسک مرده 

اصلا خیلی افتضاح بود الان یه دونه سوسک هم نیست