2777
2789
عنوان

ریحانه پارسا مناطق محروم😂😂😂😂

293 بازدید | 30 پست

بچه ها😂😂یکی بهم گفت شبیه ریحانه پارسام بعد یکی دیگه در جوابش برگشت گفت  اره ریحانه پارسا تنظیم بازار😐😂😂😂اونقد خندیدم وای🤣🤣🤣مسخره ام کردن ولی خب

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عب نداره 

من ویدا جوان مناطق صعب العبورم😂

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

حالا خود ریحانه پارسا خیلی شاخه؟

نه والا😂من که کاری ندارم فقط حرفاشونو منتقل کردم وگرنه که ریحانه پارسا خودش جای سوال داره💀

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
ریحانه پارسا خودش جزو مناطق محرومه

دیگه ببین تنظیم مناطق محروم باشی چی میشه😐😂

🤦‍♀️😂منم ته چهرشو دارم

ببینمتتتتت 

من ته چهرشو ندارم به نظرم فقط موهام کوتاهه برا همون میگن

ریحانه پارسا خودش جزو مناطق محرومه

انصافا خوشگله از نظر نینی سایتیا همه زشتن جز هانده و افسانه پاکرو

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

انصافا خوشگله از نظر نینی سایتیا همه زشتن جز هانده و افسانه پاکرو

من جزو نی نی سایتیا نیستم 

ن بنظر من قشنگ‌نیست نظرا متفاوته 

ن والا هانده ام خوبه ها وای ن اونقدر ک میگن

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

نمیتونم عکس بذارم ولی بهم میگن حالت صورتمون شبیهه

من میذارم نظر بده