2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قشم اقامتگاه بوم گردی های خوبی داره ولی جزیره خیلی بزرگیه بعضیا تو روستا هستند تا خود قشم و درگهان ف ...

بعضی بوم گردی ها تمیز نیستن یا میز و صندلی ندارن و تخت، از رختخواب سنتی و پشتی و پتو خوشم نمیاد،بهداشتش هم خیلی برام مهمه. اگر تجربه جای خوب و تمیز داشتین ممنون میشم بهم بگید.

مهمه برام با کیفیت باشه،هتلش و ترانسفر و ... اونجا چطور میشه فهمید کدوم خوبه ،تاحالا از خدماتشون است ...

آره،همه چی واضح نوشته شده دیگه.یه سر بزن به سایت

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

بعضی بوم گردی ها تمیز نیستن یا میز و صندلی ندارن و تخت، از رختخواب سنتی و پشتی و پتو خوشم نمیاد،بهدا ...

تو اینستا دیدم چندتاش قشنگ بودم خودمون هتل آتامان نزدیک سیتی سنتر راضی بودیم یه هتل دیگه هم یادم نیست 

کاش تو اینجا بودی 💔

به نظرم تور نگیر خودت بلیط تهیه کن و رفتی اونجا هر هتلی میخوای برواینجوری آزادی عمل بیشتری بابت رفت ...

اینطوری هزینه ها خیلی بیشتر میشه، فقط بلیط هر نفر فکر کنم نزدیک ۷ تومن بشه 

به نظرم تور نگیر خودت بلیط تهیه کن و رفتی اونجا هر هتلی میخوای برواینجوری آزادی عمل بیشتری بابت رفت ...

یه مسئله دیگه هم اینه باید از هتلا شناخت داشته باشی و از قبل رزرو کنی که بی جا نمونی

اینطوری هزینه ها خیلی بیشتر میشه، فقط بلیط هر نفر فکر کنم نزدیک ۷ تومن بشه

ببین میتونی چمدونت رو آماده کنی و بلیط لحظه آخری بگیری

که ارزونتره و هتل هم میتونی خودت سرچ کنید و نظرات مردم رو بخونی و اینکه میتونی حضوری بری اونجا ببینی 

تهش هیچی نیست باور کن....