2777
2789
عنوان

همکارم حتی ماکارونی و بادمجان سرخ شده سفارش میده غذا نمی پزه

| مشاهده متن کامل بحث + 4043 بازدید | 139 پست
عجیب نبست منم پیاز داغ و بادمجون انواع سبزی آماده می‌خرم

نه اونو من میخرم اکثرا همینطور من منظورم غذا بود ایشون سالی یه بارم غذا نمی پزه

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
اونروزو به مامانم گفتم بادمجون بخریم تیمچه بذاریم ی دفعه پرسیدم کیلو چند؟گفت پنجاهگفتم اون دیگه تیمچ ...

😂😂😂😂

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا استارتر انگار عجیب گفت تا بادمجان رو آماده میخره

بادمجان سرخ شده با گوجع سرخ شده برای ناهار پم شده بود با نون وکرنه بادمجون سرخ شده برا فریزر منم میخرم 

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
نه اونو من میخرم اکثرا همینطور من منظورم غذا بود ایشون سالی یه بارم غذا نمی پزه

اون دیگه از من بدتره 😁

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بادمجان سرخ شده با گوجع سرخ شده برای ناهار پم شده بود با نون وکرنه بادمجون سرخ شده برا فریزر منم میخ ...

اره تازه متوجه شدم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من ،ترشی. سبزی سرخ شده . مربا  . پیاز و سیر داغ ، ترخینه،😂 جونم بگه نعنا خشک شوید خشک . لواشک .خودم درست میکنم 

،😂😂😂😂😂😔شماها خیلی خوبید ولی بگم غذا ماهم سفارش می‌دیم هفته ای یک بار ولی نه بیشتر

من اونم نمیخرم. خودم تازه درست میکنم . به خودت امیدوار باش تو از من جلوتری،😝

اخه من سرکار میرم وقت نمیکنم از سرکار میام هسته کوفته خونه رو جم میکنم غذا میپزم دیگه نمیشکم گاهی

من ،ترشی. سبزی سرخ شده . مربا . پیاز و سیر داغ ، ترخینه،😂 جونم بگه نعنا خشک شوید خشک . لواشک .خودم ...

آفرین من برعکس اکثر خانمها سبک زندگی شما رو بیشتر دوست دارم آدم حس زندگی داره 

اما واقعیت من خودم تنبل هستم ترشی و شور و سبزی خشک و سبزی فریزری رو از بیرون میخرم اما خوب دیگه یکسری چیزها رو خودم درست میکنم اونجوری که کار خاصی نکنم حس بی مصرفی بهم دست میده 

آفرین من برعکس اکثر خانمها سبک زندگی شما رو بیشتر دوست دارم آدم حس زندگی داره اما واقعیت من خودم تنب ...

ترشی و شور و با مامانم باهم می‌ذاریم تو این کارا شریکیم.ولی کارای دیگه رو انجام میدم تابستونا خیلی کار دارم  ،😂