2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بود

با دوستش رفتن یه جای متروک چندتا عروسک ترسناک رو زمین دوستش خم میشه برداره سرشو میاره بالا بهرنگ نیست و یهو چیز ترسناکی تو تاریکی میبینه فرار دیگه کلا استوری از دیشب نداشته 

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

من اول که دیدم شیشه ماشینشو شکوندن فکر کردم قضیه تهدید و این چیزاست ولی دور دوم که دیدم نصف شب رفته لوکیشن یقین کردم الکیه . اگر واقعیه و شاکی بود چرا روز نرفت اونجا ؟ چرا نصف شب با یه نفر فیلمبردار ؟ این که ادم معروف و مطرحیه قطعا روشو زمین نمیندازن چرا نرفت به کلانتری و پلیس بگه با مامور بره ؟ 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚