2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو اینستا عکسمو ریپلای کرد بحث وا شد نمیدونم از کجا جرعت پیدا کردم بهش گفتم ولی عین سگ پشیمونم برگشت ...

اه اه چه خودشم گرفته حالا که اون ریپلای کرده بود نباید چیزی می گفتی تا خودش بحث و کش بده 

چیکار میکرد مثلا؟

بیرون میرفتیم همش حواسش بود در ماشینو وا میکرد یا اگه تو کافه پسرا جلوم بودند جاشو با من عوض میکرد هی میگفت بیا با هم عکس بگیریم و اینا

بیرون میرفتیم همش حواسش بود در ماشینو وا میکرد یا اگه تو کافه پسرا جلوم بودند جاشو با من عوض میکرد ه ...

ببین چون رفتی بهش اول تو گفتی فکر کرده خبریه

دیگ بهش محل نده بهش محل بده ها ولی خوب

استوری های خیلی خوب از خودت بزار و بنظرم یجوری وانمود کن ک رل زدی خیلی جواب میده خیلی

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

هزتر بار میگن به دخترا این کارووو نکنین ولی کو گوش شنوا

مردا جنبه ندارنننن اقااا این چندین بار ثابت شده

حالا این میره با یکی که خیلی از تو پایین تره رل میزنه 

چراااا؟چون اون خودشو پیشش میگرف و تحویلش نمیگرف

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
ببین چون رفتی بهش اول تو گفتی فکر کرده خبریهدیگ بهش محل نده بهش محل بده ها ولی خوباستوری های خیلی خو ...

گذاشتم برگشت گفت مبارکه چه زودم دست به کار شدی🤦‍♀️