2777
2789
عنوان

درونگرا ها یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 26 پست
من یکی باهام حرف بزنه میمیرم و زنده میشم تا جوابشو بدم😅🚶‍♂️

تو حرف زدنو اینا مشکلی ندارم من خداروشکر ولی با هرکسی حال نمیکنم یعنی یه جوریه دوست دارم طرف مقابلمم اروم باشه زیاد حرف بزنه حرف الکی بزنه اصلا خوشم نمیادد

ببین درونگرایی با خجالت فرق داره اول باید تفاوت این دوتا رو خوب بفهمی درونگرا کسیه ک با مهمونی و جمع ...

افرین این تعریف خیلی درستیه من شدیدا از جمع بدم میاد  ولی پای حقم وسط باش چشا همه از کاسه درمیارم

من همیشه بیادت میمونم ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی برونگراها مارو پیدا میکنن😂

به نظرم دختر درونگرا کارش راحتتره پسر درونگرا باشه الان من همه میگن مغروری نمیدونم بی ادبی یا حتی میگن طرف مشکل روانی داره افسردست چجوری باید بفهمونم بهشون بابا من مدلم اینه عصابمو خورد میکنن

پسرا اگر خیلی درونگرا باشن خیلی به مشکل میخورن باید بری ازاین کلاس های خودسازی و فن بیان

مشکل حرف زدن ندارم واقعا رشتمم حقوقه میتونم سمینار بزارم سخنرانی کنم ولی خیلی انرژی ازم میگیره میدونی چی میگم یعنی دیگه بعدش دو روز ریکاوری باید بشم تا برگردم مثل قبل یا مثلا پیدا کردن یه رفیق میرم قرار میزارم صحبت میکنم طرف اوکی همه چی اوکی بعد من یه هفته میرم تو خودم چون تمام انرژیمو گذاشتم تا اوکی بشم با طرف بعد یارو میگه طرف مثلا داره منو مسخره میکنه ...

ببین درونگرایی با خجالت فرق داره اول باید تفاوت این دوتا رو خوب بفهمی درونگرا کسیه ک با مهمونی و جمع ...

دقیقا خجالت یعنی حق با تو باشه سکوت کنی یا ببینی داری ضرر میکنی هیچی نگی درونگرا ها این مواقع ها خیلی جنگی عمل میکنن چون زیاد اهل بحث و دعوا نیستن اخرشم خرابکاری میشه یکی باید بیاد درست کنه 

تک فرزندی خودشم میتونه عامل درونگرایی باشهمنم تکم بیشتر درونگرام

تک فرزند بودن در اینده خیلی مشکل ساز میشه کن رفتم دانشگاه اصلا روابط اجتماعیم صفر بود میگفتم اینا چجوری مثلا انقدر زود رفیق میشم حرف میزنن اکیپ میشن از این چیزا متعجب بودم و استرس گرفته بودم 

اممم...

اشکالی نداره که درونگرایین ،من خودمم درونگرام و بنظرم اینطوری بهتره .

ولی برای روابط اجتماعی ،با کسایی که برونگرا باشن یکی از کاربرا گفتن اتفاقا لازم نیست کار خاصی کنید ،فقط میتونید اشتیاق و علاقتونو نشون بدید .

اما با درونگراهای دیگه ،خب دوست شدن مدتی طول میکشه ‌.

همین که خوش رفتار باشین باهاشون و قابل اعتماد ،در طی زمان دوستی ایجاد میکنه ‌.

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

مشکل حرف زدن ندارم واقعا رشتمم حقوقه میتونم سمینار بزارم سخنرانی کنم ولی خیلی انرژی ازم میگیره میدون ...

منم درونگرا هستم می‌دونم چی میگی درکت میکنم خودم تو دانشگاه لکچر میدادم تقریبا یک هفته از قبلش یک هفته بعدش انژیمو میگرفت دیگه دست خودت نیست اینجور مسائل  و رفیق پیدا کردن دوست دختر برات خیلی سخت باید بشینی یکی بیاد سمتت حالا از این برنامه های دوستیابی مجازی میتونی استفاده کنی مثل badoo

☕🎵🍫🍻