2777
2789

تو بوفه باشگاه کاملا رژیمی جلو چشم خودمون میزنند مثلا شیرموز یا آبکرفس اینا ولی من هفته ای ۳ روز میرم بعدش سر کوچه هم آبمیوه بستنی فروشی داریم میخواستم ببینم اونا افزودنی میزنند❓بگیم برا ما ساده بزنند یه جوری نیست❓

کاش تو اینجا بودی 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آبمیوه فروشی ها گاهی برای طعم بهتر ممکنه شکر اضافه کنن میتونی بپرسی ازشون

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

نه منم رژیم بودم عصرامیرفتیم باشوهرم فقط یه شیرموز میخوردم دیدم وزنم کم نمیشه یکماه هی غصه خوردم  بعدیکدفعه شوهرم بهش گفت چیزی میریزی توشیرموزگفت اره سه قاشق شکر😭😭😭😭😭انقدرعصبانی شدم گفتم شایدیکی دیابت داشت شاید یکی رژیمه حتماتاکید کن چیزی اضافه نکنن

گاهی انسانم آرزوست