2777
2789

در شرف طلاقم کاملا بی پوووول و بی تکیه گاه

درسم تموم شده دارم میخونم ازمون وکالتو شرکت بکنم

ک اگه قبول بشم دوسال کارآموزیشه و درامدی نداری و بیشتر یادگیریه...اوایلشم باید پول بدی به کانون وکلا ۱۰تومن 

جدای از کرایه هایی ک بخاطر پرونده هات باید بدی و رفت و امدش

خیلیا میان ناامیدم میکنن(توی مجازی)

که فک نکنید درآمدتون قراره میلیاردی باشه و از اول پول پارو میکنید از این خبرا نیست و کاملا معمولیه و فلانه 

من میلیاردی ک نخاستم اوایلش ولی باید دلم قرص باشه ک حداقل دوسال بعدش بتونم قشنگ پول دربیارم...

شماها ک وکیل اطرافتون دارین راستشو بهم میگین؟؟؟

منظورم وکلای تازه کار و جوان هست و استان محل اشتغالشونم بگید لطفا 

فک کنم اول باید بری کنار یه وکیل کاربلد

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا ب فکر اینکه با ی حقوق خوندنی  قشنگ پول در بیاری نباش اصلا ها 

حداقل ۱۵ سال سابقه باید داشته باشی

فکر کردی رشته تخصص خوتدی ب ۲سال قشنگ پول در بیاری اخه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

عزیزم خارج از بحث طلاقت ک خودت بایدکامل فکر کنی

اجازه نده انرژیتو این ادما بگیرن

تو یه هدف داری اونم قبولی تو ازمون وکالته

تلاش میکنی بهش میرسی اگه یک زن قرارباشه تو ایران به درامد خوب برسه اون یک مفر قطعا تویی

یه سریا از سرحسادت یه سریا از سر بی عرضگی خودشون ناامیدت میکنن اصلا از کسی درمورد اهدافت نظر نخوا

خودخواه باش تو یه هدف داری و برای رسیدن به اون هدف همه ی تلاشتو میکنی

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸