2777
2789
عنوان

میگفت خال لب دوس دارم داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی بعد سالها هنوز عکسش رو داره ‌......

این نکته مهمی بود👏👏👏👏👏👏👏 ، نتیجه: نه اون رو دوست داشت نه نو رو دوست داره، مطمئنم از تو هم عکس داره نگه میداره میذاره تو آلبومش 

چند وقت از رابطه اتون میگذره؟؟با دختره چ مدت توو رابطه بوده؟چرا بهش نرسیده؟

۷ ماه

نمیدونم ولی دختره خراب بوده به این و اون داده بود دختره واسه این مث اینکه نگرفتتش

۷ ماهنمیدونم ولی دختره خراب بوده به این و اون داده بود دختره واسه این مث اینکه نگرفتتش

خب اگ حالت باهاش خوب نیس کات کن با اینکه جدایی هم سخته اما بهتر از ضربه خوردنه 

مدام خودتو باید مقایسه کنی و عذاب بکشی حساس شی حرص بخوری

یکی از بچه ها درست میگه، حالا خال هم که دوست داشته باشه نباید کاری به عکس اون داشته باشه، فقط یه هرز ...

یکی واسش فرستاده اونم فرستاده واسه من

شاید نخواسته ازم پنهون کنه...

یکی واسش فرستاده اونم فرستاده واسه منشاید نخواسته ازم پنهون کنه...

مزخرف میگه، هر کی هم فرستاده باشه باید مینداخت سطل آشغال، حتی خودشم نمی دید ، خاک تو سرس . مقاومت نکن اسی جون ببین هیچ کس ازش حمایت نمیکنه، گوش نکنی خودت بعد میفهمی که خیلی دیره . اگه تو عکس دوست سابقنو نشون میدادی چی میشد؟ خدا لعنتشون کنه با احساس دختر مردم بازی میکنن ، واگذارش کن به خدا