میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اگر رابطتون عادی هست حتما توی احوال پرسی هاتون بگین که مثلاً فامیل هستید چطور همه ای هستی شما
به نظر رک بودن خیلی بهتره
اگه هم به روش نیاری بعداً سر مریضی خودشون بخوای مثل خودشون رفتار کنی اینم خوبه
ولی به نظرم اهمیت نده بارت سبکتر
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
اگر رابطتون عادی هست حتما توی احوال پرسی هاتون بگین که مثلاً فامیل هستید چطور همه ای هستی شمابه نظر ...
اگر هم توی مریضی خودشون نرفتی و اونا گله کردن
به روشون بیار که بچه من هم مریض شد نیومدین گفتم شاید رسمتونه نمی رید عیادت مریض
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
اگر رابطتون عادی هست حتما توی احوال پرسی هاتون بگین که مثلاً فامیل هستید چطور همه ای هستی شمابه نظر ...
عمه