2777
2789
عنوان

کیا سز شدن ولی کمردرد ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 20 پست

من دو بار سز شوم خدا رو شکر کمر درد ندارم . با بی حسی هر دو بار عمل کروم مراقبت های بعدش رو انجام دادم زیاد حرف نزدم گردنم رو یهویی تکون ندادن رو . کمرم زیاد ننشستم تا یک هفته 

عزیزم باید حسابی بخودتون برسید 

اونایی که کمر درد داشتن بخودشون نرسیدن و رعایت نکردن بعد سز وسایل سنگین بلند کردن توی تایم استراحت مطلق روی پا زیاد وایستادن باعث کمر درد شده 

فقط خیلی خیلی باید مواظبت کنی و یه نفر بهت رسیدگی کنه تا چهل روز 

مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد برات 

این مدت هم مدام غذاهای مقوی و اگر دوست داری محلی بخور 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دو بار سز شوم خدا رو شکر کمر درد ندارم . با بی حسی هر دو بار عمل کروم مراقبت های بعدش رو انجام دا ...

عزیزم ببخشید جسارته 

حین عمل سزارین هیچ چیزی حس نکردین؟؟؟

هیچی متوجه نشدین که دارن برش میدن شکم رو بچه رو میازن بیرون؟

یعنی کامل بی هوش شدید رفتین اتاق عمل بعد به هوش اومدید و...؟

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

ن هیچ مشکلی نداشت . کیسه آب پارع شد یهو .

ای  بابا  خدا  بچه  دیگتو  حفظ کنه

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم