2777
2789
عنوان

اونایی که می‌خوان طلا بخرن

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 31 پست
زنده باشی گلم حتما خونه دار میشی توکل بخدا کن میدونی انقد جمع کردیم دیگه حالمون بهم میخوره هم خودم ه ...

آفرین بهتون انشالله به خوشی استفاده کنید. و همیشه تو خونتون شادی باشه 😍😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی عالیابشده هم تا حالا خریدید؟

ابشدع میگن باید بالای ۴۰ تومن باشه پولت. من همیشه خرد خرد میگیرم ، در حد پارسیان و نهایتا مستعمل ۷٫۸ تومنی . ولی طلافروش ها میگن برا پس انداز بهترین گزینه ابشدع س

اسی من میخوام تا عید بفروشم الان بفروشم از این پایین تر میاد یا بهمن بفروشم

کی خریدی؟؟؟حواست باشه برای فروش یه وقت همه سودت نره پای اجرت و سود فروشنده چیزی دستتو نگیره

اگر زیر یه ساله خریدی نگه دار

کی خریدی؟؟؟حواست باشه برای فروش یه وقت همه سودت نره پای اجرت و سود فروشنده چیزی دستتو نگیرهاگر زیر ی ...

دوساله خریدم گرم ۲ ۵۰۰ بود و سکه ۳۲ تومن الان واسه خونه میخواستم بفروشم کاش ۵و ۳۰۰ فروخته بودم اومد پایین تا بامن باید بفروشم به نظرت میره بالا یا الان بفروشم