2777
2789
عنوان

کسی رو دیدین بعد لاغری قیافش عوض بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 35 پست

خانواده همسرم چند نفرشون عمل کردند برای لاغری 

من وحشت کردم از دیدنشون بعد از دو سال نمی‌دونم بهتر شدن یا عادی شده برای ما 

خیلی بد شده بودند 

یکی از اقوام خودم لاغر کرد اونم پیر پیر شد شده اندازه یک 

کف دستی 

بنظرم فقط باید با باشگاه و ورزش و رژیم غذایی لاغر کنی 

تا شل نشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا علییییی چطور کم کردی این همه رووو؟

با ورزش و کالری شماری دهنم سرویس شد😂

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

چجور لاغر کردی

ورزش توخونه و کالری شماری

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

۵۵ کیلوو؟؟

بلهه

ورزش توخونه و کالری شماری

میشه بپرسم چه ورزشی چند ساعت؟

چند کالری مصرف میکردی 

منم باید ۲۰ تا کم بشم 

تو ۱ سالو نیم ۳۰ کیلو اضافه کردم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرکس تورو بعد لاغری نشناسه من کاملا بهش حق میدمم بگو چطور شد قیافتتت؟ خیلی زیاده اخه

اره دقیقا با دوران کرونا بود کاهش وزنم ،بعد دوسال ک رفتم تو جمع فامیل همه شوکه شدن حتی پیش میومد تو خیابون همو ببینیم اونا منو نمیشناختن هنوز ک هنوز میگن فقط بگو چیکار کردی لاغر شدی😂😂

بنظر خودم صورتم خیلی باکلاس تر شد زاویه فکم خیلییی تراشیده و قشنگ شد خداروشکر افتادگی پوست اصلا پیدا نکردم چون اب و مغزیجات زیاد میخوردم

تردمیل ؟تو چندوقت کم کردین این همه رو؟

نهههه 

فیتنس ابزار درستی ام نداشتم تو بطری نوشابه سنگ ریزه ریخته بودن برا کش پیلاتس هم از این کش سفیدا برداشته بودم 

با میله جارو برقی هم ورزش میکردم 😂😂 

نهههه فیتنس ابزار درستی ام نداشتم تو بطری نوشابه سنگ ریزه ریخته بودن برا کش پیلاتس هم از این کش سفید ...

یه کاری رو واقعا بخوای شروع کنی این میشه 

افرین به اردت

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40