2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کله پاچه و سرابی و اینجور چیزا

اشپل ماهی با اینکه شمالیم😂

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم. ای بابا دیدی چی ‌شد؟ 6دی تعليق شدم که

واقعا دلم خواست خون مار افعی رو امتحان کنم😄

بو میده ها😂😂😂

ولی انگار قدرت میداده یا اعتقادشون بوده

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
نه دیگه غذاهای ایرانی...............غذایی حلال ..............شیاد اگه چین بدنیا میومدم اونارم میخورد ...

اگ اونجا بودیم ک ۱۰۰٪ ذائقمون متفاوت میشد

فکنم غذای فیوریتمون میشد این چیزا😑

میدونستی غذاهای ما هم ک عاشقشونیم مثلا قرمه سبزی برای بعضی کشورا جزو چندش ترین مزه هاست؟؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
از سوسک و حشرات چندشم میشه ولی قورباغه خوشمزس برعکس چیزی ک فک میکردم😂

من تو هر سفری ک میرم با خودم قول میدم اینبار دیگه غذاهاشونو امتحان میکنم

ولی هربار قیافه و بوی غذاها ک بهم میخوره پشیمون میشمو هرکار میکنم نمیتونم

کله پاچه واقعا خیلی حال به هم زنه. درک نمیکنم کسایی که دوس دارن مخصوصا خانمها

هم بوش هم قیافش

ولی خوشمزس دیگه

همون گوشت تو غذاس فقط نوع طبخ و قیافش متفاوته

من اگه گوشت کله پاچه ریز شده باشه و ندونم کجاشه میخورم

ولی بدونم نمیتونم

بو میده ها😂😂😂ولی انگار قدرت میداده یا اعتقادشون بوده

دماغمو میگیرم میخورم🤭

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

هم بوش هم قیافشولی خوشمزس دیگههمون گوشت تو غذاس فقط نوع طبخ و قیافش متفاوتهمن اگه گوشت کله پاچه ریز ...

کله پاچه همون گوشت گوسفنده که تو خورشت میخوریم فقط استخون غذا زیادتره 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
کله پاچه همون گوشت گوسفنده که تو خورشت میخوریم فقط استخون غذا زیادتره

دقیقا

بوش هم آزاردهنده میشه وقتی ب این شکل طبخ میشه