2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 28 پست
مادرشوهر منم رفته بود تو اتاق خوابم کش موی منو برداشته بود بسته بود ب موهاشبعد از یک هفته بهم گفتدیگ ...

بخدا که عقل ندارن 

وای خوبه تو حداقل بهت گفته 

من صد سال سیاه به روی خودش نمیاره هزار تا قسم هم میخوره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه برای استفاده برده باشه اصلا اشکالی ندارد من باشم برام مهم نیست یه دونه دیگه بخر به شوهرتم بگو بگو مامان لاکمو بدون این که چیزی بگه برداشت و رفت روز مادر یا تولد لاک دوست داره میگیرم براش 

میترسم اهل جادو و حنبل باشه اینجوری خیلی بده 

اگه برای استفاده برده باشه اصلا اشکالی ندارد من باشم برام مهم نیست یه دونه دیگه بخر به شوهرتم بگو بگ ...

اخه عشقم 

اون ۵۰ و خورده ای سالشه لاک صورتی من به چه دردش میخوره😭

آره هست خیلی زیاد😭😭

بخدا که عقل ندارن وای خوبه تو حداقل بهت گفته من صد سال سیاه به روی خودش نمیاره هزار تا قسم هم میخوره

چون هی ب کش مو نگا میکردم گفت عه اینو اون روز اومده بودم خونتون برداشتم🤦🏻‍♀️

مادر شوهر منم اینطوره.زیر شلواری شوهرم جا موند گفت شستم باد بردتش😐

نمیگه یهو اتفاقی توخونش ممکنه ببینین؟ لابد اون موقع میگه اهه باد اوردش!!!😅😅😅😅

چقدر بده بزرگتر اینقدر خنگ و بی مغز باشه خودش سبک میشه 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

چون هی ب کش مو نگا میکردم گفت عه اینو اون روز اومده بودم خونتون برداشتم🤦🏻‍♀️

وای پناه بر خدا زمین دیگه جای زندگی نیست 

چه وضعشه آخه 

هر چی وسیله ریز داری وقتی میان جمع کن 

من میترسم دیگه والا😏🥲

بخدا من خجالت میکشم جای اون آخه چیکار به وسایل من داری اخههههه😭چیزیم گم میشه دست خودم نیست روانم به ...

اشتباه از خودته عزیزم همون موقع که دیدی گذاشت توجیبش باید بلند  ومحکم میگفتی فلانی جون  این لاک رو دوست داری؟

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

اشتباه از خودته عزیزم همون موقع که دیدی گذاشت توجیبش باید بلند ومحکم میگفتی فلانی جون این لاک رو د ...

کاش میگفتم اینقد خودم و لعنت کردم حد نداره

یه آدم چقد میتونه کثیف باشه که بتونه باعث بشه اینقد غصه بخوری

نمیگه یهو اتفاقی توخونش ممکنه ببینین؟ لابد اون موقع میگه اهه باد اوردش!!!😅😅😅😅چقدر بده بزرگتر این ...

چقدر قشنگ این انسان رو تفسیر کردید

لابد یه جا گم و گورش میکنه که ما نبینیم.بعد انقدر حرافه که اگرم ببینیم قانعمون میکنه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

وای یا خداااااادقیقا بین اونهمه لباس که شسته باید اون زیر شلواری باد ببردش😏اهل جادو هست؟

نمیدونم هست یا نیست ولی اعتقاد داره

یه بار عید تازه عروس بودم رفتم خونش پام اذیت بود ناخن گرفتم بازدید عید اومد رفت تو دسشویی ناخن گرفت ریخت تو دسشویی😐.

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!