2777
2789

چرا این بچه ها اینطوری شدنننن منم موندم چی بگم.اخه خدایی بچه 8 یا9 ساله واقعا زوده بهش گفتم میخوای زود ننه بزرگ شی دیگه هیچی.نگفت😂😒

بچه های جدید از تو شکم مادر میان بیرون بهشون گوشی میدن

ما دهه شصتی هفتادی با گریه گوشی میخریدم اونم با پول خودمون

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید براش تفهیم کنی هرچیزی و هرکاری سن مناسب خودشو داره و ۸‌سالگی سن اصلاح ابرو نیست

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

وا

ما پارسال (کلاس یازدهم بودیم) 

یکی ابرو هاشو فقط مرتب کرده بود

راش ندادن مدرسه نفر اول کلاسم بود

بهش گفتن تا ابروهات در نیومده برنگرد

بزور ولش کردن

من اصلا جرئت فک کردن بهشون رو ندارم😂

باید براش تفهیم کنی هرچیزی و هرکاری سن مناسب خودشو داره و ۸‌سالگی سن اصلاح ابرو نیست

اونطوری میترسم بدتر اگه براش قانون بذارم لج کنه چون من خودم بچگی همینطوری بودم مامانم خیلی قانون میذاشت منم لج میکردم بدتر همان کاررو میکردم فعلا که از سر باز.کردمش باز اگه چیزی گفت به هوای پارک اینا حواسش. پرت میکنم

اونطوری میترسم بدتر اگه براش قانون بذارم لج کنه چون من خودم بچگی همینطوری بودم مامانم خیلی قانون میذ ...

نه نه اصلا نباید با لحن دستوری بهش بگی

فقط خیلی دوستانه و با مثلای در حد فهمش متوجه‌ش کن این کار مناسب سنش نیست باید صبر کنه بزرگتر بشه، مثلا حسشو نسبت به اون کار بپرسی چه حسی نسبت بهش داری؟ فکر میکنی چرا بهش نیاز داری؟ 

بعد باهاش همدردی کنی مثلا بگی میدونم دوست داری این  کارو کنی منم یادمه همسن تو بودم دلم میخواست، بعد با مثال در حد سنش بهش بگی مناسب سنش نیست مثلا بگی یه بچه ی سه ساله که هنوز خیلی کوچولوعه به نظرت میتونه بیاد کنار شما تو مدرسه بشینه و درس بخونه؟ 

در واقع باید بهش احترام بزاری و نظر و احساسش رو محترم بشماری اینجوری خیلی بعیده که بخواد لجبازی کنه

البته بازم شیوه تربیت هرکس متفاوته باید ببینی بچه‌ت پیگیر این کار هست یا صرفا چیزی دیده یا شنیده و همینجوری اعلام کرده  

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
دختر منم ۸ سالشه، به سیبیلش حساسه.اونروز میگه میشه ۱۸ شوهر کرد، میگم زود، میگه خوب ۱۹، میگم زود ، می ...

😂😂نگو زوووده بدتر لج میکنه بگو.اره چرا که نه بزرگ بشه یادش.میره😙😂