2777
2789
لخت نمی کنن اما خب نگاه می کنن مخصوصا تو پخش پزشکی

خب از رو لباس چجور می‌فهمن؟ من یه بار رفتم از دم در چشم ها معاینه میشن بعد میرفتیم قد وزن بعد رفتیم پیش پزشک فقط سوال پرسید و دندون رو نگاه کرد دیگه هیچ  معاینه بدنی انجام ندادن .ولی میگفتن اگه قبول بشی بعدا برا استخدامی آزمایش اعتیاد وبیماری های دیگه هم باید بدی که من دیگه نرسیدم به اون مرحله .برا تتو هم مصاحبه گر عقیدتی بهت نگاه می‌کرد به دست وصورت که خالکوبی نداشته باشی ناخن کاشت ابرو تتو شده اینا وگرنه تو پزشکی مهم نبود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب از رو لباس چجور می‌فهمن؟ من یه بار رفتم از دم در چشم ها معاینه میشن بعد میرفتیم قد وزن بعد رفتیم ...

اما ببین اگه فرد مشکوک بزنه می فرستن بارزسی بدنی 

من خودم اون مرحله رو نرفتم از همکار هام شنیدم 

کلا چندتا مرحله داری وهر مرحله امتیاز خودشو داردکه یکیش مرحله سلامت جسمی هستش من دقیق نمیدونم ولی ف ...

شما شرکت کردی مصاحبه رو؟؟

راسته میگن باید پول به حسابشون بریزیم تا مصاحبه کنن؟

هرموقع خواستی با یکی حرف بزنی رو من حساب کن...  
خب از رو لباس چجور می‌فهمن؟ من یه بار رفتم از دم در چشم ها معاینه میشن بعد میرفتیم قد وزن بعد رفتیم ...

میکروبلیدینگ ابرو هم جز تتو به حساب میاد؟

ممکنه رد بشیم؟ یا صد در صد   رد میکنن؟

هرموقع خواستی با یکی حرف بزنی رو من حساب کن...  
شما شرکت کردی مصاحبه رو؟؟راسته میگن باید پول به حسابشون بریزیم تا مصاحبه کنن؟

بله من شرکت کردم .آره پول واریز کردیم .خدایش خیلی زور هم داشت یه بار برا ثبت نام بود یه بارهم برا مصاحبه این چیزا .بعدا وقتی رفتیم دیدم که خیلی خیلی بیشتر از ظرفیتی که تو برگه ثبت نام بوده دعوت به مصاحبه کردن قشنگ معلوم بود اکثرماها سرکاری گذاشتن و اون پوله مهم بوده 

میکروبلیدینگ ابرو هم جز تتو به حساب میاد؟ممکنه رد بشیم؟ یا صد در صد رد میکنن؟

والا هرکی یه چیزی میگفت هیچ معلوم نیست طرفت به این گیر میده یا نه ولی بیشتر من حس کردم اون مصاحبه گر عقیدتی سیاسی به این چیزا اهمیت میده وگفتم برا هرچیزی یه امتیاز قرار میدادن وقتی شما تو یه زمینه مثلا پوشش خوب نبودید احتمالا طرف بهت امتیازتو نمی‌داد بعد شما بجز مسائل پزشکی وعقیدتی سیاسی مصاحبه تخصصی هم دارید که اون خیلی مهمه . البته اینم بگم اونجا هیچوقت نمیفهمی چه امتیازی بهت دادن یا مثلا کجا خوب بودی یا بد بودی