2777
2789
عنوان

غمگین ترین آهنگی که باهاش گریه کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لالای لا از مرتضی باب

کلا آهنگهای باب غمگینن؛اربعین،الان عراقم..

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

یه آهنگ هست ستار می خونه 

بوی موهات زیر بارون
بوی گندم زار نمناک
بوی سبزه زار خیس
بوی خیس تن خاک
جاده های مهربونی
رگای آبی دستات
غم بارون غروب
ته چشمات تو صدات.....

خیلی بد بود اون لحظه با اتوبوس داشتم میرفتم شهرمون پدرم فوت شده بود ،بارون میومد تو جاده ،اتوبوس هم راننده این آهنگ گذاشت ،یادم افتاد دقیقا همون روز هفت سال پیش خونمون با بابام تنها بودم اون آهنگ گذاشته بود جم موزیک  گفت امروز چندمه گفتم هفتم فلان ماه  گفت چه روز غم انگیزیه این آهنگ هم خیلی غم انگیزه ،گفتم شبکه عوض کنم گفت نه ولش کن گوش کنم بعد خودش هم آروم باهاش خوند .بعد هفت سال بعدش دقیقا همون‌ روز و‌همون ماه سال فوت کرد و راننده اتوبوس هم بارها اون آهنگ گذاشت تا رسیدیم شهرمون و من بدون اینکه بخوام سیزده ساعت گریه کردم با اینکه خشکی قرینه شدید داشتم 😓 

یه آهنگ هست ستار می خونه بوی موهات زیر بارونبوی گندم زار نمناکبوی سبزه زار خیسبوی خیس تن خاکجاده های ...

بگردم خدا بیامرزه

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا