2777
2789
مآهی که تا دلت بخواد خاک کردم🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣 یکی از یکی تباه تر

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلاس اول راهنمایی  بودم یه شلوار نارنجی پاینش ریش ریش نگین دار پوشیده بودم با یه بلوز سفید باش رفته بودم یه شهر دیگ با قطار اون موقع این چیزا مسخره بود

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

وای یادم میاد شرم میکنم🤐

راهنمایی بودم جوگیرشده بودم تو خونه با چادر نماز میگشتم

روضه میزفتم و بیرون چادرمشکی با هد بند و دستکش میزدم💔💔😭

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔

تو بچگی یه کار خطرناکی کردم که نزدیک بود مادربزرگم فوت بشه خدارحم کرد 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

من و پسر همسایه مون که همبازی بچگی بودیم اونموقع ها سعی داشتیم تو زمین بقل کوچه سبزیجات بکاریم مثلا سیب زمینی رو یکم سرش رو می بردیم و میذاشتیم تو خاک که بعد از در اومدنش نوبتی برداشت کنیم از محصولات و هیچوقت همچین چیزی اتفاق نیفتاد که نتیجه زحماتمون رو ببینیم😕😂😂😂😂

یه بارم یادمه سُک سُک خریده بود و من اصرار داشتم که برچسب هاش رو بزنه به دیوار اتاقش ولی اون می خواست نگه داره و میگفت نهههه تو موقع عروسی بازی برچسب هامو میدزدی( راست می گفت واقعا قصدم همین بود آخه وقتایی که می خواستیم عروس دوماد بازی کنیم یکی از برچسب هاشو می گرفتم می چسبوندم پشت دستم که مثلا عروسم با همون یدونه برچسب) 😂😂😂😂 خدایا چقدر تباه بودیم.

هعی الان که دیگه بزرگ شده بهم سلامم نمی کنه بی معرفت.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.