2777
2789
عنوان

واقعا با آدم مودی چطوری باید رفتار کرددد

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 42 پست
لطفا میشه تاپیکم گزارش بزنید حذف بشه؟ ممنون میشم💙🙏🏻

گزارش زدم 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میبینمش همش دیگه

کم کم کمرنگ کن رابططو باهاش.اینجور ادما سمین

منم ی رفیق دارم یکم اخلاقای بد داره(زرنگ بازی درمیاره و خسیسه و به فکر خودشو ...)میخوام درحد فوقش یبار درماه دیدنش باشه رابطم

سعی کن رفتار اون رو حال و روحیه خودت اثر نذاره ‌حال خوب و بدش اونقدی برات مهم نباشه

سعی میکنم برام مهم نباشه وای یع جوری ادم رو  انگار ضایع میکنه 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

با اجازه استارتر تروخدا تاپیک آخریما گزارش بزنیدبراتون صلوات میفرستم

میزنم براتون

تاپیک منم بزنید

من ها شکست تا من شد🖤بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد،اومد دیگه هیچی منو از پا درنمیاره مامان:)

اخه میبینمش همش همکلاسیم هم هست واقعا موندم بلخره من چه رفتاری باهاش داشته باشم

عادی

برخورد کن سلام علیک ولی چه نیازیه که صمیمی باشی یا ارتباط عاطفی داشته باشی باهاش

فقط ظاهری اونم چون همش میبینیش کافیه

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

این دوست جز عذاب چیزی نیست برات بندازش دور

همکلاسیمه همش میبینمش😓

بخدااا من خیلی ادیت میشم تو دو راهی موندم فازش چیهههمناسفانه همکلاسیمه همیشه میبنمش یه روز آنقدر خوب ...

خیلی معمولی باش باهاش نه اون روزی که خیلی سرحاله باهاش بگو و بخند کن نه اون روزی که  نیست تحویلش نگیر زیاد اینجور آدما با بی تفاوتی خیلی اذیت میشن وقتی بی تفاوت باشی خودش متوجه میشه 

با اجازه استارتر تروخدا تاپیک آخریما گزارش بزنیدبراتون صلوات میفرستم

گزارش زدم